- Makaleler
- 7
Arkadaşlar merhaba. Bir tane websitesi yaptım. Oteller için örnek bir site. Bunu satabilir miyim? Satarsam ne kadar kazanırım?
Kiralayabilmesi için host olması gerekiyor.Eğer iyi bir şey yaptıysan ayda 200 ₺'ye kirala.![]()
Deneyeyim.Eğer iyi bir şey yaptıysan ayda 200 ₺'ye kirala.![]()
Kaç lira olabilir? Resim bırakacağım.Alıcı bulabilirsen neden olmasın?
Host pahalı mı?Siteyi değil de, tasarımı çeşitli sitelerde satabilirsiniz.
Kiralayabilmesi için host olması gerekiyor.
Tasarımlar biraz daha iyileştirilirse satılır. O "by Adem Can" yazısını silmek zorunda kalabilirsiniz.
En zayıf olduğum alan Web olduğu için fiyat konusunda yorum yapmam doğru olmaz.Kaç lira olabilir? Resim bırakacağım.
Güçlü bir sunucuya ve destek/bakım gibi sitenizi kiralayan kişilere 7/24 hizmet sunacak çalışanlar lazım. Pahalı mı?
Oraya sloganlarını yazacaklar. Ben onu benim tasarladığım bilinsin diye yazdım. Hemen kaldırabilirim.Tasarımlar biraz daha iyileştirilirse satılır. O "by Adem Can" yazısını silmek zorunda kalabilirsiniz.
Peki saolunEn zayıf olduğum alan Web olduğu için fiyat konusunda yorum yapmam doğru olmaz.
Anladım. Bu daha ilk projem. İlk denemem olduğu için iyi olmayabilirGüçlü bir sunucuya ve destek/bakım gibi sitenizi kiralayan kişilere 7/24 hizmet sunacak çalışanlar lazım. Pahalı mı?
Web site tasarımı satılan sitelerde satabilirsiniz. Gerçekçi olmam gerekirse alan olacağını sanmıyorum, büyük oteller profesyonel kişilerle çalışır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.