Yaptığım Websitesini satabilir miyim?

Arkadaşlar bir sorum olacak. Ben tasarım yaparken tek monitörden hem siteyi kontrol etmek, hem CSS kodlarını hem de HTML kodlarını yazmak zor oluyor. Bir tane daha monitör almayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı?
Profesyonel iş yapmak istiyor ve gerçekten yapacaksanız neden olmasın.

Bu arada yukarıdaki mesaja ekleme yaptım, okursanız sevinirim.

Themeforest gibi sitelerde yaptığınız template'leri, temaları veya component kitlerini satabilirsiniz. Ödeme yöntemi olarak Payooner kullanırsınız. Ancak bunun için daha çok gelişmeniz gerektiğini düşünüyorum, isterseniz PHP Script yazıp da satabilirsiniz ama bu işler genelde ekiple daha kolay oluyor. Tek başına profesyonel bir PHP scripti yazmak epey zaman alıyor.
Tamam. Yanıma 2-3 arkadaş alabilirim. Yetmez mi? Zaten 4-5 kişi profesyonel bir websitesi yapabiliriz diye düşünüyorum. Birisi index ile uğraşırken diğer CSS, diğeri JS vs.
Web sitelerinden para kazanmak istiyorsanız ilan koyup para karşılığında hizmet vereceğinizi bildirdiğiniz sitelere ilan koyun (bkz: fiverr.com, Türk siteler de vardır illaki.).
Veya kendi websitenizi oluşturup, orada kendi tasarımlarınızı satın. Çeşitli yerlerde reklam verin, alıcı bulursunuz.

Zaten kendim yapıyorum siteleri.
Profesyonel iş yapmak istiyor ve gerçekten yapacaksanız neden olmasın.

Bu arada yukarıdaki mesaja ekleme yaptım, okursanız sevinirim.
Bu daha ilk projemdi, şu anda bile bir tane site üzerinde uğraşıyorum örnek olarak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı