Pablo Emilio Escobar Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 545 Çözümler 1 Yer Colombia,Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2022 #21 Dextaron dedi: Masaüstü yerine laptop almak. Genişletmek için tıkla... bende laptop almayı düşünüyordum bu yorumu görünce fikrim biraz değişti.Peki Neden Pişmansınız Hocam?
Dextaron dedi: Masaüstü yerine laptop almak. Genişletmek için tıkla... bende laptop almayı düşünüyordum bu yorumu görünce fikrim biraz değişti.Peki Neden Pişmansınız Hocam?
Dextaron Decapat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 931 Çözümler 4 22 Şubat 2022 #22 Pablo Emilio Escobar dedi: Bende laptop almayı düşünüyordum bu yorumu görünce fikrim biraz değişti. Peki neden pişmansınız hocam? Genişletmek için tıkla... 2019'da 3K ya laptop aldım o yıl o fiyata daha iyi bir masaüstü bilgisayar almak isterdim bir de masaüstü laptopa göre daha performanslı.
Pablo Emilio Escobar dedi: Bende laptop almayı düşünüyordum bu yorumu görünce fikrim biraz değişti. Peki neden pişmansınız hocam? Genişletmek için tıkla... 2019'da 3K ya laptop aldım o yıl o fiyata daha iyi bir masaüstü bilgisayar almak isterdim bir de masaüstü laptopa göre daha performanslı.
forzamontial Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 881 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2022 #23 Lise tercihlerinde Anadolu lisesi yerine Meslek lisesi yazmak. 4 senem çöp oldu.
Bloodlinee Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 2.329 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2022 #24 Verdiğim 40 kiloyu tekrardan geri almak.
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.749 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2022 #25 Yeniçocuk dedi: Babama yeteri kadar sert tavır davranmayarak COVID-19 aşısını yaptıramamak ve forumda açtığım saçma bir konu. Genişletmek için tıkla... Geçenki açtığınız konu mu hocam?
Yeniçocuk dedi: Babama yeteri kadar sert tavır davranmayarak COVID-19 aşısını yaptıramamak ve forumda açtığım saçma bir konu. Genişletmek için tıkla... Geçenki açtığınız konu mu hocam?
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.778 Makaleler 2 Çözümler 14 22 Şubat 2022 #26 Galaxes dedi: Geçenki açtığınız konu mu hocam? Genişletmek için tıkla... Evet hocam.
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.749 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2022 #27 Yeniçocuk dedi: Evet hocam. Genişletmek için tıkla... 3 gülücük atabdan dolayı konu saçma olmaz hocam. O konu pişmanlık değil ve olmamalı. Forumdan moral istemişsinis bu normal bir şey .
Yeniçocuk dedi: Evet hocam. Genişletmek için tıkla... 3 gülücük atabdan dolayı konu saçma olmaz hocam. O konu pişmanlık değil ve olmamalı. Forumdan moral istemişsinis bu normal bir şey .
Sgt Roach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 1.876 Çözümler 2 22 Şubat 2022 #28 cumali_032 dedi: Merhaba, yaptığınız en kötü pişmanlık nedir? Benimkiyle başlıyalım. Alkol kullanıyor musunuz? Peki kötü bir alışkanlığınız var mı diye aklıma geldi. Zula'ya para yatırmak. Eki Görüntüle 1313039 Genişletmek için tıkla... Hocam Zula'ya para yatırmak hata zaten bir kasa bile TL'ye satılıyor.
cumali_032 dedi: Merhaba, yaptığınız en kötü pişmanlık nedir? Benimkiyle başlıyalım. Alkol kullanıyor musunuz? Peki kötü bir alışkanlığınız var mı diye aklıma geldi. Zula'ya para yatırmak. Eki Görüntüle 1313039 Genişletmek için tıkla... Hocam Zula'ya para yatırmak hata zaten bir kasa bile TL'ye satılıyor.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.778 Makaleler 2 Çözümler 14 22 Şubat 2022 #29 Galaxes dedi: 3 gülücük atabdan dolayı konu saçma olmaz hocam. O konu pişmanlık değil ve olmamalı. Forumdan moral istemişsinis bu normal bir şey . Genişletmek için tıkla... Ben ilk zamanlar bir konu açmıştım o pişmanlığım. Bu geçen konum değil. Ben yanlış anladım. 3 gülücük atanlar yüzüne yapacaksam mağarada yaşayayım daha iyi.
Galaxes dedi: 3 gülücük atabdan dolayı konu saçma olmaz hocam. O konu pişmanlık değil ve olmamalı. Forumdan moral istemişsinis bu normal bir şey . Genişletmek için tıkla... Ben ilk zamanlar bir konu açmıştım o pişmanlığım. Bu geçen konum değil. Ben yanlış anladım. 3 gülücük atanlar yüzüne yapacaksam mağarada yaşayayım daha iyi.
Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 22 Şubat 2022 #30 Sevdiğim kıza gidip seni seviyorum diyememek, dünyadaki en ve en en en en büyük pişmanlığım bu oldu