Yaptığınız en iğrenç şey neydi?

Yaptığınız en iğrenç şey neydi?

(Benim sokakta oyun oynarken 5 6 yaşlarındaydım tuvaletim gelmişti bizim evde en üst kat boş zamanlarımda hesaplamıştım 89 merdiven çıkmam lazımdı üşenmiştim gittim boş bir araziye sıçmıştım)
Bana göre olmasa bile yere düşen yemekleri yemek olabilir, mesela sınıfta yere dönerden bir parça mı düştü hiç umurumda olmadan atıyorum ağızıma ne olacak yani?

Terasa işemiştim küçükken sonra onu su sanıp yüzünü yıkamış bi çocuk.
Bunu dediniz aklıma çok çok küçükken şu ekmeğe sürülen çikolata kabına içi dolu iken işediğim anı geldi.

İlkokulda çok pis çişim gelmişti tam tuvaletteki kabine girerken altıma işemiştim.

Benzerini yaşadım ama üstte anlattığımın bir tık farklısı yine aynı tuvaletim gelmişti üst kata çıkmam lazımdı çıktım çıktım kuzenimde geliyordu ben tutamadım tuvaletin önünde altıma sıçmıştım galiba ben g*tumu tutamıyormuşum küçükken 🙃 .

Benzerini yaşadım ama üstte anlattığımın bir tık farklısı yine aynı tuvaletim gelmişti üst kata çıkmam lazımdı çıktım çıktım kuzenimde geliyordu ben tutamadım tuvaletin önünde altıma sıçmıştım galiba ben g*tumu tutamıyormuşum küçükken 🙃 .
Taklaya gelmişsiniz hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı