Yara izinin nerede olduğuna ve büyüklüğüne bağlı.
Şöyle bir yara izim var bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi sıkıntı çıkarır mı?
Bir yıl önce yere düşüp kolumu kaldırıma vurdum şöyle bir yara izim var bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi sıkıntı çıkarır mı? Yada bu izden kurtulmak için bir çare var mı ?
Bundan dolayı eleyeceklerini zannetmem, benzer daha derin cam kesiği deniz harpte okuyan arkadaşta var. Yüzdekiler daha problem diye duydum.Bir yıl önce yere düşüp kolumu kaldırıma vurdum şöyle bir yara izim var bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi sıkıntı çıkarır mı? Yada bu izden kurtulmak için bir çare var mı ?
Sağlık yönetmeliğinde 10cm kareden büyükler elenme sebebi yazıyo bendeki izde 10cmden küçük sadece aklıma takıldığındam sormak istedim teşekkürlerFotoğrafı tekrar inceledim, dikey ve kısmen anlattığınız olasılığın kabul edilebilir olması, sorun çıkarmayacağını düşündürttü. Yatay ve birden fazla kesik olması daha sıkıntılı olabilirdi, jilet kesiği sanılabilirdi.
Kafama takılmıştıda teşekkürlerBundan dolayı eleyeceklerini zannetmem, benzer daha derin cam kesiği deniz harpte okuyan arkadaşta var. Yüzdekiler daha problem diye duydum.
Anladım , teşekkürlerBir şey olmaz geçersin kıldan adam akıllı bile gözükmüyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.