Yaratılış Mucizesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
1
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar tıp ne kadar gelişse bile ölüme çare yok. Bilim ne kadar gelişse bile, bize net bilgi veremiyor.
Biz doğduk, hissediyoruz, anlıyoruz. Vücudumuz muazzam, sürekli bir döngü var. Görmek, gördüğümüzü anlayıp kavramak, kavradığımızı ise hissetmek. Kesinlikle bir yaratıcı var inanıyorum. Dünyaya 4 büyük kitap indi, hepsi Allah'ın kitabı. Kaç Peygamber geldi. Herkes kendine bu soruyu sormuştur; Dünyaya gelmeyi ben mi istedim? Ama şöyle bir şey varmış, yaratılmadan önce bize sorulmuş ve biz kabul etmişiz. Bize verilen süre boyunca da dünyada yaşıyoruz. Kimse ölümsüz olamadı. Herkes bu dünyadan göçtü. Peki bunca yıldır bu göçenler nerede? Ne yapıyorlar? Nasıl ki, bebeklik yıllarını dahi bir insan zor hatırlar. Öldükten sonrayı biz nasıl hatırlayacağız? Allah merhametli. Biz namaz kılmıyoruz, Allah bizi affetmeyecek mi? İnsan 1 saniye bile elini ateşe sokamaz iken, bütün bedenini nasıl ateşe sokacaktır? İnkar etmeyip, kabul edip yaşasak bile Allah acaba bizi affeder mi? Her gün yeni teknolojiler, yeni imkanlar çıkarken Allah'ı unutuyoruz. Bizim sonumuz ne olacak? Ya ölüm anında insan nasıl, ne kadar acı çekecektir? O kadar çok sorum, anlayamadıklarım var ki. Yazsam sabaha kadar durmadan bitmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle bir yaratıcı var inanıyorum
Kesinlikle? Nasil bir karakterin oldugu hususunda en ufak bir bilgim yok. Fakat su yazdigin yazi, ozellikle bu cumlen, koru korune islama inanmis birinin yazacagi cumlelerdir. Sormaktan cekiniyorum, ateistler hakkinda ne dusunuyorsun?

Herkes bu dünyadan göçtü. Peki bunca yıldır bu göçenler nerede? Ne yapıyorlar?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İyi bir adam olmak lazım Klarel.

@Web Cogunun senin gibi oldugunu dusunuyorum. Elestiri kaldirmayan sahislar...

Dünyayı bir yaratıcı tarafindan yaratıldığına inanıyorum/inanmak istiyorum. Bu dünya muazzam şekilde oluşmasını açıkçası bir yaratana bağlıyorum.

Ancak benim Müslüman, Hristiyan, deist ve ateist arkadaşlarım var. Onların inançlarına sonsuz saygı ve hürmet duyuyorum ve duymaya devam edeceğim. Ancak böyle anlaşılır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı