Selam arkadaşlar, ben yeni üye Yardım Eden Adam. Herkese hoş bulduk o zaman, sırasıyla herkese hoş verelim Neyse, yardım etmeyi ve yardım edilmeyi seviyorum. PC'den programlama falan hariç anlarım, böyle oyun nasıl yüklenir, crack nedir falan. Yaşım ortalarda bir şey. İsmim Mehmet. Mesleğim okula gitmek zorunda olan öğrenci YouTuber olarak Duygu Köseoğlu'nu ve Orkun Işıtmak'ı takip ediyorum. Herkese teşekkürler, iyi ki Technoist oldum
Merhabalar, Sosyale hoş geldiniz. Boş vaktinizde Sosyalin kurallarını okumayı unutmayınız. Okumanızı en yakın zamanda öneririm. Sosyal olarak Türkçeye önem veriyoruz.
Ek olarak altta belirttiğim siteler yasaktır bilginize. Korsan yazılıma destek vermek, önermek ban sebebidir. İyi sosyaller
Technopat.net'te uymanızı istediğimiz bazı konular. Takdir edersiniz ki amacımız sizlere daha iyi hizmet verebilmek ve Sosyal'i herkes için okunabilir kılmak. Bu nedenle Türkçe ve imla kurallarına önem vermekteyiz. Anlayışınız için teşekkürler. Ayrıca bakınız: Technopat Site Kullanım Koşulları...