Yaren Çakar'ın Twitch hesabı kapatıldı

Hocam "Bir yanlışı yüzünden muhtemelen sosyal medya kariyeri bitti" diyorsun yayında çocuğa demediğini bırakmadı. Chattakiler kendisini uyarmıştı yinede dalga geçmeye devam etti. Küçük bir çocuğa denilecek şeyler değildi bunlar. Adalet yerini bulmuş diyorum.
Tamam da başka birinin oğluna deseydi bir şey olmazdı muhtemelen. Bir Galatasaraylı olarak yaptığı şeyi kesinlikle doğru bulmuyorum ama öğlen baktığımda sırf offstream chate Fenerbahçe emotu atmak için sub olmuşlar.
 
Bir yanlışı dediğin şey lösemi hastası bir çocuğa hakaret etmek. "Sosyal medya kariyeri" dediğiniz şey meslekten sayılıyorsa sözlerine dikkat etmeliydi, olayın sonucunu kestirmek çok da zor değil.
 
Yaren Çakar, muhtemelen Okan Buruk'un oğluna ettiği hakaret yüzünden Twitch'ten süresiz banlandı. Tepkiler gösterildi, X, Instagram hesabı kapatıldı ve sponsorluk anlaşmaları feshedildi ama bence Twitch hesabı kapatılmamalıydı. Bir yanlışı yüzünden muhtemelen sosyal medya kariyeri bitti. Siz ne düşünüyorsunuz?
Hakaret de bir ifade ozgurlulugudur. Su hakaret sucu kalksa da onumuze gelen ana avrat sovebilsek.
 
Özünde iyi bir insandır belki orasını bilemem kalbinden geçer miydi o sözler acaba. Fakat laf olsun torba dolsun diye söylediğini düşünüyorum. Gereksiz boş muhabbet yapmış. Eğer çocuğun geçmiş sağlık sorununu bile bile bu lafları söylediyse o zaman çok iğrenç birisidir gerçekten net.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı