Yarı oyun yarı programlar için laptop önerisi

Bütçe
Max 36K

SnowmanEfe

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Boktan bir şey. I5-3470, HD graphics 2500, 14gb ddr3, 250 ssd, 500 hdd.
Meslek
öğrenci
Merhaba, öyle AAA oyunlar oynamıyorum. Oynasam da orta grafikte oynarım, onun dışında simülasyon programları kullanıyorum. Şu an aklımda olan laptop:

RAM'i 16 yapacağım eğer tavsiyeleriniz varsa söyleyin ve aklımda olan laptopun eksikleri neler söylerseniz çok mutlu olurum.
Not: Bütçe arttırmam imkansız.

Merhaba, öyle AAA oyunlar oynamıyorum. Oynasam da orta grafikte oynarım, onun dışında simülasyon programları kullanıyorum. Şu an aklımda olan laptop:

RAM'i 16 yapacağım eğer tavsiyeleriniz varsa söyleyin ve aklımda olan laptopun eksikleri neler söylerseniz çok mutlu olurum.

MSI Cyborg 15 A13VF-895XTR i5-13420H 16 GB 1 T - PttAVM önerim bunu alabilirsiniz.

Bütçe 2k daha çıkarsa bu ;

45W ekran kartıyla 60 FPS oynar artık oyunlar.

Lenovo yerine 45W ekran kartı tercih ederim😃 maalesef ülke şartlarında maksimum bu kadar oluyor. MSI hem program hem de oyunlarda başarılı olduğu için onu tercih ettim yoksa bendebilirdim 4050 kartlı laptop atmayı. Bu arada 45W 4060 neredeyse 4050 ile eşit zaten.

Lenovo yerine 45W ekran kartı tercih ederim😃 maalesef ülke şartlarında maksimum bu kadar oluyor. MSI hem program hem de oyunlarda başarılı olduğu için onu tercih ettim yoksa bendebilirdim 4050 kartlı laptop atmayı. Bu arada 45W 4060 neredeyse 4050 ile eşit zaten.

Attığım Lenovo 4060 ama sen bilirsin. Hem her cihazında anakart arızası çıkmıyor.

Attığım Lenovo 4060 ama sen bilirsin. Hem her cihazında anakart arızası çıkmıyor.

Ben zaten senin attığın 4050 demedimki 36 bine 4050 satanlar var o yüzden sitem ettim. Yoksa alakası bile yok ayrıca anakart arızası çıkıyor. Biraz araştırma yaparsan öğrenirsin bazı modellerinde bayağı problem yaratan bir sorun.

Ben zaten senin attığın 4050 demedimki 36 bine 4050 satanlar var o yüzden sitem ettim. Yoksa alakası bile yok ayrıca anakart arızası çıkıyor. Biraz araştırma yaparsan öğrenirsin bazı modellerinde bayağı problem yaratan bir sorun.
Fikrine katılmıyorum yine de 45W MSİ alınmaz.

https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...BwE&gbraid=0AAAAADsWTCzwecUYa5L1Xpmqz3M8I882D
Lenovo laptoplar anakart arızası gibi kronik sorunlara sahip onun yerine MSI almak çok daha mantıklı olacaktır.
Bir arkadaşımda var ve o da önermiyor watt değeri yüzünden ve bende pek sıcak bakmıyorum
Attığın Lenovo laptop mantıklı eğer vatan, Media Markt vb. Yerlerde bulursam onu alırım buradan alırım gibi duruyor teşekkür ederim.
Lenovo dışında HP var ama sensör sıkıntısı var diyorlar, başka da bu fiyatlara yok sanırsam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı