ÜberSonic
Hectopat
Herkese merhaba, nisan 2024 tarihinde Türk Telekom bina içerisindeki bütün dairelerin içlerine kadar fiber optik kablo döşedi, ama herhangi bir kazı yapılmadı ya da bina içerisine herhangi bir fiber dağıtım kutusu konmadı, anladığım kadarıyla yandaki binada fiber altyapı varmış oradan bizim binaya fiber altyapı çekeceklermiş ama 2 aydır ses soluk olmayınca müşteri hizmetlerini aradım. Mh kadın, bölgenizde herhangi bir fibere dönüşüm projesi bulunmamaktadır filan dedi, ben de madem proje yok neden bina içerisine fiber kablo çekildi deyince de kem küm bir şeyler saçmaladı, kapadım telefonu.
Daha önce binasına fiber gelen insanların konularını okuduğumda önce binaya fiber altyapı çekip sonrasında dairelere dağıtım yaptıklarını yazmışlardı ancak biz de önce evlere fiber optik tesisat döşendi ama altyapının ana omurgasından eser yok gibi, daha önce benzer bir durum yaşamış birileri ya da durum hakkında bilgisi olanlar fikir verebilirse çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
Not: Resimdeki kablo bina girişinde, tahminimce ofdk konması planlanan nokta.
Daha önce binasına fiber gelen insanların konularını okuduğumda önce binaya fiber altyapı çekip sonrasında dairelere dağıtım yaptıklarını yazmışlardı ancak biz de önce evlere fiber optik tesisat döşendi ama altyapının ana omurgasından eser yok gibi, daha önce benzer bir durum yaşamış birileri ya da durum hakkında bilgisi olanlar fikir verebilirse çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
Not: Resimdeki kablo bina girişinde, tahminimce ofdk konması planlanan nokta.