Yarın askere gideceğim

• Konuyu başlatan cafer
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 4.706
Vay be, memleketime gitmiş, umarım kaz yemeden gelmemişsindir.
Sen de mi Kars'lıydın? Sosyalde Karslı sayısı hayli fazlaymış, bundan sonra başlasın toprakçılık (!) :D

Askerlik mazileri bitmez, siz yazın ben sıkılmadan okurum. Hey gidi yıllar... 16 sene geçti :rolleyes:

Uzun dönem askerlik yapılmaz. Üniversite okumak gibi bir hedefin olmasa bile. Kısa dönem yapmak için, açıköğretim'den 4 senelik bir bölüm bitirmek mantıklı.

Çok pişman olucaksın, çok..
Uzun dönem yaptım ve bitirdim. Hiç de pişman değilim dostum.

Hoş geldiniz, Kars'tan sefa getirdiniz insallah :kararsız:
Ee, nasıl geçti, anlatım bakalım?
Karsa gitmeyeli uzun bi zaman uldu, ne var- ne yok oralarda, ve tabi askerlik nasıl geçti? :)
Pek iyi geçti sayılmaz, -35 derecede nasıl iyi geçebilirse öyle iyi geçti. :açım:

Vay be memleketime gitmiş, umarım kaz yemeden gelmemişsindir.
Kaşarını çok yedim de, kaz yemek nasip olmadı dostum.:cry:

Pek iyi geçti sayılmaz, -35 derecede nasıl iyi geçebilirse öyle iyi geçti. :açım:
''-35 derece'' mi? En az 15 yılım Kars'ta geçmiştir ancak -35'i hatırlamıyorum :rolleyes: Tamam, Kars soğuk bir memleket ancak siz abartmışsınız gibi geldi :D Hem Kars'ta askeri disiplin pek yok, (en azında bir çok il gibi...) neden iyi geçmedi demenizi anlamış değilim (n)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı