Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.173 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2022 #11 FuseLyx dedi: Ya belirtmeyi unutmuşum. Kıza açıldım ama reddetti. Genişletmek için tıkla... Küsme sebebi buysa kızdan uzak dur. C4 patlayıcıdan farksızdır. Küsme sebebi başka bir şeyse sebebe bağlı bir şeyler düşünebilirim.
FuseLyx dedi: Ya belirtmeyi unutmuşum. Kıza açıldım ama reddetti. Genişletmek için tıkla... Küsme sebebi buysa kızdan uzak dur. C4 patlayıcıdan farksızdır. Küsme sebebi başka bir şeyse sebebe bağlı bir şeyler düşünebilirim.
FuseLyx Centipat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 33 2 Kasım 2022 #12 Veli1026 dedi: Sıraya derken? Mesajı sıraya mı yazdın? Genişletmek için tıkla... Evet. Sabahtan beri anlatıyorum ya. (Mesaj demedim.)
Veli1026 dedi: Sıraya derken? Mesajı sıraya mı yazdın? Genişletmek için tıkla... Evet. Sabahtan beri anlatıyorum ya. (Mesaj demedim.)
AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.087 Makaleler 1 Çözümler 10 2 Kasım 2022 #13 FuseLyx dedi: Ya belirtmeyi unutmuşum. Kıza açıldım ama reddetti. Genişletmek için tıkla... Kız senin kendisini sevdiğini anlamadan açılman hata olmuş, bu işin geri dönüşü yok artık. Umarım friendzone yememişsindir.
FuseLyx dedi: Ya belirtmeyi unutmuşum. Kıza açıldım ama reddetti. Genişletmek için tıkla... Kız senin kendisini sevdiğini anlamadan açılman hata olmuş, bu işin geri dönüşü yok artık. Umarım friendzone yememişsindir.
Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.173 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2022 #14 FuseLyx dedi: Evet. Sabahtan beri anlatıyorum ya. (Mesaj demedim.) Genişletmek için tıkla... Masaya paskalya çizmek nereden geldi aklına? Niye küstünüz siz?
FuseLyx dedi: Evet. Sabahtan beri anlatıyorum ya. (Mesaj demedim.) Genişletmek için tıkla... Masaya paskalya çizmek nereden geldi aklına? Niye küstünüz siz?
FuseLyx Centipat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 33 2 Kasım 2022 #15 AyarsıZZ dedi: Kız senin kendisini sevdiğini anlamadan açılman hata olmuş, bu işin geri dönüşü yok artık. Umarım friendzone yememişsindir. Genişletmek için tıkla... Friendzone yedim 8'de, 9'da aynı sınıfa düştük, Yallahzone'ye girdik.
AyarsıZZ dedi: Kız senin kendisini sevdiğini anlamadan açılman hata olmuş, bu işin geri dönüşü yok artık. Umarım friendzone yememişsindir. Genişletmek için tıkla... Friendzone yedim 8'de, 9'da aynı sınıfa düştük, Yallahzone'ye girdik.
LonelyDarkSide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 1.314 Çözümler 9 2 Kasım 2022 #16 Konu troll kimse anlamamış galiba xD
FuseLyx Centipat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 33 2 Kasım 2022 #17 LonelyDarkSide dedi: Konu troll kimse anlamamış galiba xd. Genişletmek için tıkla... Troll olan sensin bence Yaşın 14'tür garanti. Bazı şeyler tesadüfle olabilir.
LonelyDarkSide dedi: Konu troll kimse anlamamış galiba xd. Genişletmek için tıkla... Troll olan sensin bence Yaşın 14'tür garanti. Bazı şeyler tesadüfle olabilir.
Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.173 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2022 #18 LonelyDarkSide dedi: Konu troll kimse anlamamış galiba xD Genişletmek için tıkla... Umarım trolldür. Böyle rezillik görmedim ben O psikolog gerçek olsun istemem. Troll değilse sal kızı da biraz kafası rahatlasın.
LonelyDarkSide dedi: Konu troll kimse anlamamış galiba xD Genişletmek için tıkla... Umarım trolldür. Böyle rezillik görmedim ben O psikolog gerçek olsun istemem. Troll değilse sal kızı da biraz kafası rahatlasın.
AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.087 Makaleler 1 Çözümler 10 2 Kasım 2022 #19 FuseLyx dedi: Friendzone yedim 8'de, 9'da aynı sınıfa düştük, Yallahzone'ye girdik. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun, o kızı unutmalısın. Başka kızlarla tanış, başka biriyle sevgili olmaya çalış.
FuseLyx dedi: Friendzone yedim 8'de, 9'da aynı sınıfa düştük, Yallahzone'ye girdik. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun, o kızı unutmalısın. Başka kızlarla tanış, başka biriyle sevgili olmaya çalış.
FuseLyx Centipat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 33 2 Kasım 2022 #20 Veli1026 dedi: Umarım trolldür. Böyle rezillik görmedim ben (rezillik psikolog arkadaş oluyor) troll değilse sal kızı da biraz kafası rahatlasın. Genişletmek için tıkla... Abi ben ne düşük zekalıyım ettim o paskalya kafalarını çizdim. Koskoca adamım, yaptığım şeylere bak. AyarsıZZ dedi: Geçmiş olsun, o kızı unutmalısın. Başka kızlarla tanış, başka biriyle sevgili olmaya çalış. Genişletmek için tıkla... Yaz tatilinde 3 ayda ayrıyken unutamadım, 4 yılda gözümün önünde nasıl unutacağım. Bir şekilde unutacağız, bu s4l4klığımı bir yere not aldım, başkasında yapmam.
Veli1026 dedi: Umarım trolldür. Böyle rezillik görmedim ben (rezillik psikolog arkadaş oluyor) troll değilse sal kızı da biraz kafası rahatlasın. Genişletmek için tıkla... Abi ben ne düşük zekalıyım ettim o paskalya kafalarını çizdim. Koskoca adamım, yaptığım şeylere bak. AyarsıZZ dedi: Geçmiş olsun, o kızı unutmalısın. Başka kızlarla tanış, başka biriyle sevgili olmaya çalış. Genişletmek için tıkla... Yaz tatilinde 3 ayda ayrıyken unutamadım, 4 yılda gözümün önünde nasıl unutacağım. Bir şekilde unutacağız, bu s4l4klığımı bir yere not aldım, başkasında yapmam.