Yarın başıma ne gelir, ne yapmalıyım?

Lise ortamında yapılacak her hareket mübahtır(!) ancak böyle ressamlığınızı keşke direkt okul sırasına aksettirmeseymişsiniz. Neyse artık kendi yaş aralığında daha denk geleceğin çok kız var takma kafana.

Yaz tatilinde 3 ayda ayrıyken unutamadım, 4 yılda gözümün önünde nasıl unutacağım.

Bir şekilde unutacağız, bu s4l4klığımı bir yere not aldım, başkasında yapmam.
İnce İşler YouTube kanalı bu konuda yardımcı olacaktır, sevdiğin kızla nasıl konuşacağın hakkında biraz bilgi sahibi olursun. Hatalarına dikkat eder, ona göre davranırsın.

Ya abi hemen 8- yaş grubuna soktun bizi. Sadece küçük bir ressamlıktı.

İnce işler YouTube kanalı bu konuda yardımcı olacaktır, sevdiğin kızla nasıl konuşacağın hakkında biraz bilgi sahibi olursun. Hatalarına dikkat eder, ona göre davranırsın.

Peki bu kıza, sıranın üstünden, selam yollamalı mıyım?

Kuzeninizin online eğitim ile mezun olduğunu eklemeyi unutmuşsunuz.

O kuzen zaten boş hava atan keki galiba. İtalya'da okudum diye hava atıyor. İtalya eğitimde Türkiye'yle aynı seviye.
Galiba sizde İtalya'da okudunuz. Aynı seviyede olduğunu nereden çıkardınız?

Galiba sizde İtalya'da okudunuz. Aynı seviyede olduğunu nereden çıkardınız?

E çünkü okuyan kimse oraya gitmiyor.
Bu da puanı düşük demek.
Puanı düşükse eğitim kötüdür.

E çünkü okuyan kimse oraya gitmiyor.
Bu da puanı düşük demek.
Puanı düşükse eğitim kötüdür.

Eheheh… en azından kafamda çıkarımım öyle.
(Paskalya çizen kafamda.)

Ya abi hemen 8- yaş grubuna soktun bizi. Sadece küçük bir ressamlıktı.

Yok canım o kadar da değil. ciddiyim cidden can sıkmaya değmez. Ben de o yıllardan geçtim sadece benimki yıkıklık hikayesi(aşk konusunda yardım istemek rezilliktir) senin ki de anlık heyecana bağlı olarak şakamatikliğin tutmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…