Yarın dayak yiyebilirim

Tehlikeli yerlerde iseniz ateşli aletler taşımanızı öneririm şahsen. Kimsenin ne yapacağı belli olmaz. Ben dışarı çıkarken vs montumda taşıyorum yasalım bu arada her hangi bir sorun yok. Ben sorumluluk almıyorum.

Diyarbakır'da yaşamak. Kötülemek gibi bir amacım yok ama Allah yardım etsin orada yaşayan insanlara bir kere Diyarbakır'da suç dışı bir haber görmedim.

Bütün gayrımeşru işlerin profesyonelleri Diyarbakır'a toplandığı için pek olay çıkmıyor.

Tehlikeli yerlerde iseniz ateşli aletler taşımanızı öneririm şahsen. Kimsenin ne yapacağı belli olmaz. Ben dışarı çıkarken vs montumda taşıyorum yasalım bu arada herhangi bir sorun yok. Ben sorumluluk almıyorum.

Yaşımız yetmiyor hocam iyi aile çocuğu olduğum içinde bıçak taşımama izin vermiyorlar. Bu ara da, kardeşimle ödevlerini almaya giderken 2 kişi motorla gelip kuzenimi sordular, beni tanıdıkları için de bana yüklendiler ve bilmediğimi söyledim.

Yav arkadaşım başta bir talihsizlik yaşamışsınız peki, sonra eldiveni de aldığını söylüyorsun e niye onunla bina aralarına giriyorsun? Eğer yaşları da büyükse şikayette bulun ailenle onun hakkında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı