Yarın dayak yiyebilirim

Bugün öğleden sonra sınıfa giderken 12'lerden bir tane oğlan yolun ortasında durmuş beni gördüğü halde çekilmedi bende ittirdim omuz atmış gibi oldum. Ben giderken de arkadan küfür etti döndüm arkamı kime dedin sen onu dedim sana dedi çocuk üstüme yürümeye başladı ittirdi falan. Hemen yumruk sallamaya başladı ama öyle bir sallıyor ki hiçbiri tutmadı :D. O yumruk sallarken sinirlendim doğru anı yakalayıp yüzünü ittirdim çocuğun sonra ayırdılar zaten. Bende gram sorun yok ta çocuk burnunu tutarak gidiyormuş öyle dediler. Çocuk da 12. sınıf hafif çevresi var yarın okul çıkışı dayak yerim gibime geliyor 4,5 kişiden :D. Bugün çıkarken okul çıkışında bekliyorlarmış zaten bana mı bekliyorlardı tam bilemiyorum motorla tüydüm hemen. Umarım motora falan zarar vermezler okulda. 11.sınıfım bu arada.

Çevren yokmu hiç 3-4 kişi alsan yanına sadece beraber gezsen yeter.

Çevren yok mu hiç 3-4 kişi alsan yanına sadece beraber gezsen yeter.

Benim de çevrem var hatta çocuğun kesin çıkışa geleceği de belli değil bizi ayıran arkadaşları vardı geldiler yanıma el sıkıştık çocuk da uğraşamam diyormuş herhalde. Gene de tedbir almak en iyisi :D. En azından önüne gelene küfür etmemeyi öğrenmiştir belki.

Benim de çevrem var hatta çocuğun kesin çıkışa geleceği de belli değil bizi ayıran arkadaşları vardı geldiler yanıma el sıkıştık çocuk da uğraşamam diyormuş herhalde. Gene de tedbir almak en iyisi :D. En azından önüne gelene küfür etmemeyi öğrenmiştir belki.

Hocam tahminimce sizin o kaslı vucüdünuzu görünce korkmuş olabilir.

Kesici alet götürmesi kendi aleyhine olmaz mı?
Hocam saplasın demiyoruz ki yanında taşısın.

Disipline kendi giterse teper :D
Okul dışında disipline gitmez.

Ya karşı tarafta emanet çekerse ne olacak hocam? Bence en mantıklısı kaçmak :)
Hocam emanet çekiyorlarsa niye 5 kişi gelsinler.

Mudurun ayagina gitmek bu kadar zor olmamali. Kesici aletler iyi olabilir.
Evet o mantıklı olan çözüm.

Bugün öğleden sonra sınıfa giderken 12'lerden bir tane oğlan yolun ortasında durmuş beni gördüğü halde çekilmedi bende ittirdim omuz atmış gibi oldum. Ben giderken de arkadan küfür etti döndüm arkamı kime dedin sen onu dedim sana dedi çocuk üstüme yürümeye başladı ittirdi falan. Hemen yumruk sallamaya başladı ama öyle bir sallıyor ki hiçbiri tutmadı :D. O yumruk sallarken sinirlendim doğru anı yakalayıp yüzünü ittirdim çocuğun sonra ayırdılar zaten. Bende gram sorun yok ta çocuk burnunu tutarak gidiyormuş öyle dediler. Çocuk da 12. sınıf hafif çevresi var yarın okul çıkışı dayak yerim gibime geliyor 4,5 kişiden :D. Bugün çıkarken okul çıkışında bekliyorlarmış zaten bana mı bekliyorlardı tam bilemiyorum motorla tüydüm hemen. Umarım motora falan zarar vermezler okulda. 11.sınıfım bu arada.
Yav bende diyorum 9.sınıf eleman 12 ile nasıl kapışıyor meğer 11.sınıfta imişsin dostum öyle bir eziğin çevresi ne kadar tehlikeli olabilirki korkusuz ol soğukkkanlılığunı koru hatta eğer kendine güvenmiyorsan sende arkadaşlarını falan çağır yada savunma sanatı biliyorsan çok rahat halledersin 12 ne ki çocuk gibi gözüküyor dürüst olucam 8.sınıfım abim 12.sınıf hal ve hareketleri bana aynı 2010lu şaşkınlar hatırlatıyor

Hocam yarın yanına pürmüz al yaklaşırsa yüzüne sık sonra ghost rider gibi gezer ortalıkta :D
Yok hocam kelebek ve meşale ile gitsin okula pürmüz çokta etkili olacağını sanmıyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı