Yarın dayak yiyeceğim

Çocuğu dövüp üstünlük sağlamanız zorunlu mu hocam? Gidin boş derste telefonunuza bakın veya ödev yapın ne gerek var kavgaya? Ailenize söyleyin bu durumu. Söylemezseniz sonun disiplinle bitiyor hep ben yaşadım.

Korkma kardeşim öldürmek o kadar kolay değil. Yarın paşa paşa git korkmadan. Tek kişiye o kadar kişi gelirlerse onların delikanlılığı. Çok çok dayak yersin. Ama 5 kişiden yedim 1 kişiden değil dersin. He baktın bıçaklılar kaçarsın gidersin polise anlatırsın durumu.

Ne demiş büyüklerimiz, ite ite kavga ede ede yaralanarak büyüceksiniz…

Güzel kardeşim bıçak yeme ihtimalin var ise git ailen ile konuşsuna. Ailen okul müdürü ile konuşsun.

Kardeşim üstüne doğru gelirlerse sakın geri adım atma gücünü belli et bunlar biraz tırsar zaten.

Adana yaşıyor büyük ihtimal.
ülke adanaya döndü. İzmirde yaşıyorum. Okuduğum okulun önünde satırla öğrenciler birbirine girdi. Bizim bir süt sınıfımız, bir öğrenci derste önünde oturan arkadaşını sırtından bıçakladı falan işte...

Hayatımda hiç öyle keko tipli insanlarla kavga etmedim ama etsem çoğunu haşat ederim hepsi bıçaklarına güveniyorlar bir tekmeyi koysam eline bıçaksız kalıp kaçıcaklar tabii toplu gelseler bu adamlık değildir ha teke tekte bile toplu gelinmez çok büyük tehdit oluşturur her an girişecekler korkusu oluşur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…