emirmertbaserr
Decipat
Şimdiden afiyet olsun. Konuyu yakınların ile paylaşmanı tavsiye ederim yoksa senin gidişat iyi değil.
Öncelikle merhaba. Ben bugün sınıfımdan bir kişiyle kavga ettim, çocuk kalıplı beni yer gibi düşünüyordum ama öyle olmadı. Çocuğu dövdüm sayılır, bana vuramadı bile. Çocuk bana bugün çıkışta bekle dedi, bizim sınıftan 4-5 kişi de bu çocuğu tutarak üstlerime yürüdüler, son iki derste yaşandığından dolayı hoca vs de yoktu. (boş ders.) Bende zor olsa da zil çaldığı gibi okulun arka kapısından fırladım, ara sokaklardan geçerek tehlikeleri atlattım ve eve ulaştım. Sorun ise ben yarın okula gideceğim, bu çocuğun arkası yani arkadaş çevresi ise oldukça geniş. Bıçak taşıyan tipler, okuldan uzaklaştırma alsalar bile akıllanmayan tipler. Ben bu çocukların taş çatlasın 3'ünü döverim, 3'ten sonra zaten pes, direkt üstüme çullanırlar. Sizce ne yapmalıyım?
Öncelikle merhaba. Ben bugün sınıfımdan bir kişiyle kavga ettim, çocuk kalıplı beni yer gibi düşünüyordum ama öyle olmadı. Çocuğu dövdüm sayılır, bana vuramadı bile. Çocuk bana bugün çıkışta bekle dedi, bizim sınıftan 4-5 kişi de bu çocuğu tutarak üstlerime yürüdüler, son iki derste yaşandığından dolayı hoca vs de yoktu. (Boş ders.) Bende zor olsa da zil çaldığı gibi okulun arka kapısından fırladım, ara sokaklardan geçerek tehlikeleri atlattım ve eve ulaştım. Sorun ise ben yarın okula gideceğim, bu çocuğun arkası yani arkadaş çevresi ise oldukça geniş. Bıçak taşıyan tipler, okuldan uzaklaştırma alsalar bile akıllanmayan tipler. Ben bu çocukların taş çatlasın 3'ünü döverim, 3'ten sonra zaten pes, direkt üstüme çullanırlar. Sizce ne yapmalıyım?
Ne demiş büyüklerimiz, ite ite kavga ede ede yaralanarak büyüceksiniz…Korkma kardeşim öldürmek o kadar kolay değil. Yarın paşa paşa git korkmadan. Tek kişiye o kadar kişi gelirlerse onların delikanlılığı. Çok çok dayak yersin. Ama 5 kişiden yedim 1 kişiden değil dersin. He baktın bıçaklılar kaçarsın gidersin polise anlatırsın durumu.
Kardeşim üstüne doğru gelirlerse sakın geri adım atma gücünü belli et bunlar biraz tırsar zaten.Öncelikle merhaba. Ben bugün sınıfımdan bir kişiyle kavga ettim, çocuk kalıplı beni yer gibi düşünüyordum ama öyle olmadı. Çocuğu dövdüm sayılır, bana vuramadı bile. Çocuk bana bugün çıkışta bekle dedi, bizim sınıftan 4-5 kişi de bu çocuğu tutarak üstlerime yürüdüler, son iki derste yaşandığından dolayı hoca vs de yoktu. (Boş ders.) Bende zor olsa da zil çaldığı gibi okulun arka kapısından fırladım, ara sokaklardan geçerek tehlikeleri atlattım ve eve ulaştım. Sorun ise ben yarın okula gideceğim, bu çocuğun arkası yani arkadaş çevresi ise oldukça geniş. Bıçak taşıyan tipler, okuldan uzaklaştırma alsalar bile akıllanmayan tipler. Ben bu çocukların taş çatlasın 3'ünü döverim, 3'ten sonra zaten pes, direkt üstüme çullanırlar. Sizce ne yapmalıyım?
Çocuğa "kırarım kolunu bak" demediysen sorun yok.
ülke adanaya döndü. İzmirde yaşıyorum. Okuduğum okulun önünde satırla öğrenciler birbirine girdi. Bizim bir süt sınıfımız, bir öğrenci derste önünde oturan arkadaşını sırtından bıçakladı falan işte...Adana yaşıyor büyük ihtimal.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.