Yarın dayak yiyeceğim

70 kg sa oradan uzaklaş

Canım arkadaşım dayamayı tekrarlamasaydı ve kamera ile çekinseydi %100 hakla Mardinli valizi hazırlardı. Pardon da aptallık edip tekrarlamış hareketi. Sıradan turkish halkı.
Hocam ben bu çocukla kavga etmek istemediğim için, kendimide ezdirmek istemediğim için en mantıklı çözüm tekrarlamaktı.

Kardeşim senin 4 5 arkadaşın yok mu
2 arkadaşım var.

Hocam ben bu çocukla kavga etmek istemediğim için, kendimide ezdirmek istemediğim için en mantıklı çözüm tekrarlamaktı.

2 arkadaşım var.
Çocuğun kalıbı senden daha hafif. etkisiz hale getirseydin arkadaşlarını kanıt olarak kullanıp süründürseydin ailesini. aşirette ailenin onurunu bozanlarada bazen idam oluyor

Geri yaparsan üstünlük kuracaktır. En doğrusu karşısına çıkıp özgüveni toplayıp düzgünce konuşup anlaşmak. Anlamıyorsa zaten uğraşma şikayet et risk almaya gerek yok dostum.

Çocuğun kalıbı senden daha hafif. etkisiz hale getirseydin arkadaşlarını kanıt olarak kullanıp süründürseydin ailesini. aşirette ailenin onurunu bozanlarada bazen idam oluyor
Çocuk Mardin'li fakat bu aşiret gibi tiplerden değil, düz orada yaşıyan bir aileden. Zaten çocuk benden kalıplı olmasına rağmen yerede çok rahat yıktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…