Yarın deneme sınavım var

TYT'nin son asamasi? 5 TL, okul icerisinde -Ozdebir falansa Turkiye genelinde- hangi seviyede oldugunu ogrenmen gayet makul.
5 TL, güzel fiyat. Bunu 500 öğrenciye yaptırsan 1 lirası masrafı olsa 2'sini yayıncı, 2'sini müdür alır. Mis gibi para. Ayrıca Özdebir'in sonuçları falan hikaye.

10. Sinif birinin TYT yi yapabilecegini sanmiyorum. Bilinc ve strateji lazim oncelikle. Kazanim degerlendirme sinavi tarsi bir seyler yapiyorlardir.
TYT konulari degil zaten, 10. sinif mufredatinda ne isledilerse onu sorarlar. Yazili sinavlar baslamadan once kendini denemesi icin guzel firsat.

5 TL, güzel fiyat. Bunu 500 öğrenciye yaptırsan 1 lirası masrafı olsa 2'sini yayıncı, 2'sini müdür alır. Mis gibi para. Ayrıca Özdebir'in sonuçları falan hikaye.
Her ise para gozuyle bakacaksaniz test kitap fiyatlarini da elestirin. Verdigin 5 TL ile faydalanacaksin, kari kimin yaptigini neden bu kadar kasiyorsunuz?

TYT 9 ve 10. sınıf konularından oluştuğu için arkadaş son aşaması demiş herhalde.

Yok anladim oyle zaten fakat dedigim gibi Ozdebir gibi kaliteli yayinlardan sinav olmuyorlardir. Tarama sinavi olabilir.

Hayır bağırıp çağırmasınlar bu sefer moralim bozulur.
Aman da aman morali bozulurmus. Dostum kusura bakma da sen ancak ittire kaktira ders calisabiliyorsan annen baban ne yapsin? Ustun bir performans gosterip anne babani susturmak ayri bir zevk olmaz mi?

Sadece sözel dersleri yapsam sayısalda sadece biyoloji yapsam olur mu iyi puan alır mıyım?

Aman da aman morali bozulurmus. Dostum kusura bakma da sen ancak ittire kaktira ders calisabiliyorsan annen baban ne yapsin? Ustun bir performans gosterip anne babani susturmak ayri bir zevk olmaz mi?

Sınavda sadece sözel dersleri yapsam iyi puan alır mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…