Yarın doğum günüm ama hiç heyecanlı değilim

4 yıldır kendi isteğimle doğum günü kutlamıyorum bence çok heyecanlanacak bir şey yok.

Yıllardır hiç kimse doğum günümü düşünmüyor bile. Doğum günümü kutlasalar bile heyecanlanmam veya mutlu olmam. Zaten önemli bir şey değil.

23 yaşındayım, yaklaşık 4 ay sonra 24 olacağım. Yaşlanıyorum. Zaman çabuk geçiyor. Üzülüyorum gerçekten

Önemli olan ne kadar yaşadığın değil yaşadığın anları nasıl geçirdiğin. Üzülmeye gerek yok hocam.
Benden küçük olan üyelere sesleniyorum. Zamanın değerini bilin. Geriye alınmıyor maalesef. Zamanınızı fuzuli şeylere harcamayın.
Üzülmeye gerek var. Yaşlanıyorum. Saçım beyazladı.

Benden küçük olan üyelere sesleniyorum. Zamanın değerini bilin. Geriye alınmıyor maalesef. Zamanınızı fuzuli şeylere harcamayın.
Üzülmeye gerek var. Yaşlanıyorum. Saçım beyazladı.

Büyük birisi olduğunuzu düşünüyorsanız üzülmenin saçma olduğunu da bilirsiniz. Her canlı gibi ölümü tadacağız elbette. Kim bilir belki öldükten sonra başka bir hayat vardır.

Benim de 27 Eylül doğum günümdü. Herhangi bir şekilde farklılık hissetmedim. Hatta doğum günüm olduğunu akşam ailem doğum günümü kutlayınca fark ettim. Pek bir manası yok. Ama çok da gereksiz olduğunu düşünmüyorum.

Büyük birisi olduğunu düşünüyorsanız üzülmenin saçma olduğunu da bilirsiniz. Her canlı gibi ölümü tadacağız elbette. Kim bilir belki öldükten sonra başka bir hayat vardır.
2015 yılında yaşadığım bir olay hayattan soğuttu. Buz gibi oldum. Doğum günümü kutlamak bile istemiyorum.
Teşekkürler ederim. İyi sosyaller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…