Yarın final sınavım var ve çok stresliyim

aqsdney

Kilopat
Yarın finallerim başlıyor bir yandan onun stresini yaşıyorum bir yandanda pandemiden dolayı evde çalışan olmadığı için maddi olarak sıkıntı yaşıyoruz evde 5 kişiyiz 1 engelli 1 hamile 1 ihazır asker ben okuyorum babamla birlikte iş bulamıyoruz günlerdir aşırı stresliyim ne yapmalıyım sizce?

Son düzenleme:
Yarın finallerim başlıyor bir yandan onun stresini yaşıyorum bir yandanda pandemiden dolayı evde çalışan olmadığı için maddi olarak sıkıntı yaşıyoruz evde 5 kişiyiz 1 engelli 1 hamile 1 ihazır asker ben okuyorum babamla birlikte iş bulamıyoruz günlerdir aşırı stresliyim ne yapmalıyım sizce?

Rahatla, bunlardan sonra her şey bitmeyecek. Sen çalıştıysan zaten için rahat olsun stres yaparsan tam performans veremezsin.

İlk önce kazanamasan bile dünyanın sonu değil ve her şey imkansız değildir elinde sonunda olur merak etme yeterli çalıştıysan her türlü kazanacaksın.

Bildiklerini yapıp çıkacaksın gerisi için stres yapma boşu boşuna. Bir şey kazandırmayacak çünkü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı