Saatleri dışında güzel bir iş buldum ve yarın başlıyorum. Saatleri sabah 7 akşam 5, kendimi nasıl ayarlamam gerekiyor? Kaç saat uyumalıyım? 1 yıl boyu boyunca hep evde yattım hiç erken uyanmaya alışık değilim. Tavsiyeleriniz nelerdir?
Saatleri dışında güzel bir iş buldum ve yarın başlıyorum. Saatleri sabah 7 akşam 5, kendimi nasıl ayarlamam gerekiyor? Kaç saat uyumalıyım? 1 yıl boyu boyunca hep evde yattım hiç erken uyanmaya alışık değilim. Tavsiyeleriniz nelerdir?
Ben erken yatmaya özen gösteriyorum. En az 6 saat uyuyorum, asagisi kurtarmiyor cünkü. Sabah kalkinca ilk isim dus almak oluyor ve ardindan güzel bir kahvalti yapiyorum. Böylece güne dinc baslamis oluyorum.
Vucudunuz size kaçta yatmanız gerektiğini ilk hafta güzelce anlatacak . Yapmanız gereken akşama kadar uyumamak, akşam uykunuz gelince yatıp uyuyacaksınız, ilk 1-2 gün işten gelir gelmez uyuma isteğiniz olacak ama o saatlerde uyursanız gece uyuyamazsınız ve döngü hep böyle gider amakendinizi sıkıp ilk gün 9 da uyursanız sabah rahat uyanırsınız gece uykunuz 11 de gelir böyle böyle kendinizi biyolojik saate uydurursunuz.