Yarın okullar tatil mi?

Evet dostum yarın yoklama alınmayacak bildiğim kadarıyla yabancı uyruklu biri bir Türk hocayı öldürüyor ve hocalarda protesto için gidiyorlar.

Zorunlu degil hocalar ister ise yapacak. Mesela bizim okulda birkaç hoca yapti bugün.

Reis bizim okulda neredeyse tüm hocalar gidiyor yani okuldan okula değişkenlik gösterir bir şey demek mümkün değil ama yoklama yok.

Yoklama var. Okula gelmemede hocalarin kendi istegi. Protesto yapmak isterlerse gelmezler.

Arkadaşlar selamlar. Anlamadığim bir olay oldu. Hoca geldi yanıma yarın gelecek misin dedi. Bende evet hocam geleceğim dedim. Yarın çoğu hocanız olmayacak. Sınıfça gelmezseniz yoklama alınmayacak dedi. Yarın okul bütün Türkiye de yokmuş galiba. Sebebi nedir? Ne oldu, hocalarım neden yarın gelmeyecek?

Dün (dün olmayabilir) Irak'lı bir öğrenci müdürü öldürdü bu olayı protesto etmek isteyen bazı okullarda derslere hoca girmeyecek.

Evet dostum yarın yoklama alınmayacak bildiğim kadarıyla yabancı uyruklu biri bir Türk hocayı öldürüyor ve hocalarda protesto için gidiyorlar.
Hocalarda protesto için nereye gidiyor? Bide grev nedir? Bizim okulda yoklama alınmayacak yarın gitmeyeceğiz.

Hocalarım çoğu öğretmenimiz hatta hiçbiri gelmiyormuş. Eğer sınıfça gitmezsek yoklama almayacaklarmış.

Bazı sendikalar protesto kararı aldı. O sendikalara bağlı öğretmenler de büyük ihtimalle sendika kararının arkasında duracak ve cuma günü özelinde iş bırakma kararı alacaklar. Bazıları yürüyüş düzenleyecekmiş.

Okuldan okula değişiyor sanırım. Bizim okulda yoklama alınmayacak ama isteyen gelebilir dendi. Arkadaşımın okulda ise normal ders işlenecekmiş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı