@UmutBideci Hocam buradan bakın yayınlanan Twitch kanalları var altında: Eternal Fire vs G2 at ESL Pro League Season 17
@UmutBideci Hocam buradan bakın yayınlanan Twitch kanalları var altında: Eternal Fire vs G2 at ESL Pro League Season 17
Şey yap hocam gerek twitter gerek instagram hesabını takip et . Eternal Fire'ın sonra twitche girince türkçe spiker yok ama yayını paylaşıp yorumlayan adam vardı geçen ordan izledm unuttum adını ama görürsün zaten ordan oyun cs go seçerek yayın verenlerden yada yabancı spiker mutlaka yayın olur.Bizim saatimizle 21.30 değil mi, çok izlemeyi istiyorum hocam.
Şey yap hocam gerek Twitter gerek Instagram hesabını takip et. Eternal Fire'ın sonra Twitch'e girince Türkçe spiker yok ama yayını paylaşıp yorumlayan adam vardı geçen oradan izledm unuttum adını ama görürsün zaten oradan oyun CS:GO seçerek yayın verenlerden ya da yabancı spiker mutlaka yayın olur.
Şansla alakası yok, biz ona oyun okuma diyoruzm0NESY kadar şanslı oyuncu görmedim. Adam son saniye sonsuz olasılıktan hep doğru yere bakıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.