Apex oynayan biri Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2023 #11 erkekavcisii dedi: 8 hocam. Genişletmek için tıkla... Sayısaldan anlıyorsan sayısal konuları gerçekten kolay ben mesela sınavlara çalışmadan 90 üstü alıyordum ama sosyalden kaldım.
erkekavcisii dedi: 8 hocam. Genişletmek için tıkla... Sayısaldan anlıyorsan sayısal konuları gerçekten kolay ben mesela sınavlara çalışmadan 90 üstü alıyordum ama sosyalden kaldım.
mremperor Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 284 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2023 #12 erkekavcisii dedi: 8 hocam. Genişletmek için tıkla... 8 matematikte ilk konular çok kolay üslü sayılara çalış iyice halledersin.
erkekavcisii dedi: 8 hocam. Genişletmek için tıkla... 8 matematikte ilk konular çok kolay üslü sayılara çalış iyice halledersin.
LutherHere Hectopat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 1.431 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2023 #13 Bizim hoca gruba sınavlar haftaya pazartesi olacak yazdı. Lise 3'üm belki sizde farklı sistem vardır başka sınıfsanız. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ekim 2023
Bizim hoca gruba sınavlar haftaya pazartesi olacak yazdı. Lise 3'üm belki sizde farklı sistem vardır başka sınıfsanız.
Apex oynayan biri Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2023 #14 Şu an 11. sınıfım çok fazla konuları hatırlamıyorum ama son gün çalışmasıyla yapılabilecek dersler.
X xNereY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Eylül 2019 Mesajlar 1.223 Çözümler 4 30 Ekim 2023 #15 erkekavcisii dedi: 8 hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam çalışın, lise sondayım cidden liseye geçince ortaokuldaki konular için keşke diyorsunuz. Buna ek olarak yıl sonu ortalamanız liseye geçtiğinizde iyi bir sınıfa düşme ihtimalinizi belirliyor, bunu unutmayın.
erkekavcisii dedi: 8 hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam çalışın, lise sondayım cidden liseye geçince ortaokuldaki konular için keşke diyorsunuz. Buna ek olarak yıl sonu ortalamanız liseye geçtiğinizde iyi bir sınıfa düşme ihtimalinizi belirliyor, bunu unutmayın.
erkekavcisii Decipat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 1.317 Çözümler 1 30 Ekim 2023 #16 xNereY dedi: Hocam çalışın, lise sondayım cidden liseye geçince ortaokuldaki konular için keşke diyorsunuz. Buna ek olarak yıl sonu ortalamanız liseye geçtiğinizde iyi bir sınıfa düşme ihtimalinizi belirliyor, bunu unutmayın. Genişletmek için tıkla... Çalışma isteğin yok ama hocamm.
xNereY dedi: Hocam çalışın, lise sondayım cidden liseye geçince ortaokuldaki konular için keşke diyorsunuz. Buna ek olarak yıl sonu ortalamanız liseye geçtiğinizde iyi bir sınıfa düşme ihtimalinizi belirliyor, bunu unutmayın. Genişletmek için tıkla... Çalışma isteğin yok ama hocamm.
Snowsat Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 4.707 Çözümler 9 Yer Sancaktepe Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart MSİ B550-A PRO I İşlemci R5 5600+ Deepcool ak400 I EkranK gaming x RX6800xt I SSD adata legend 800 500 gb, samsung 980 pro 1 tb, pny cs300 1 tb I ram 4x8 gskill ripjaws I psu fps hyper pro 650w 80+ Cinsiyet Erkek Meslek Com Eng 30 Ekim 2023 #17 Bizim zamanımızda yarım saat çalışsak en azından geçerdik yeni sistem çok mu zor?
KEPAP06 Decapat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 832 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 𝐌𝐬𝐢 𝐀𝟓𝟐𝟎𝐦 𝐀 𝐏𝐑𝐎 𝐑𝐲𝐳𝐞𝐧 𝟓 𝟓𝟔𝟎𝟎 𝐗𝐅𝐗 𝐑𝐗𝟓𝟖𝟎 𝟖𝐆𝐛 𝐀𝐩𝐚𝐜𝐞𝐫 𝐏𝐚𝐧𝐭𝐡𝐞𝐫 𝟖𝐱𝟐 𝟏𝟔𝐆𝐛 𝟑𝟎𝟎𝟎𝐌𝐡𝐳 𝐑𝐚𝐦 Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2023 #18 erkekavcisii dedi: Ne yapacağım hakkında bir bilgim yok. Ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Dershaneye falan gidiyorsan konulara zaten hakimsindir biraz çalışmayla halledilir çok zor değil konular. Snowsat dedi: Bizim zamanımızda yarım saat çalışsak en azından geçerdik yeni sistem çok mu zor? Genişletmek için tıkla... Eskisine göre zor ama çok zor denmez.
erkekavcisii dedi: Ne yapacağım hakkında bir bilgim yok. Ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Dershaneye falan gidiyorsan konulara zaten hakimsindir biraz çalışmayla halledilir çok zor değil konular. Snowsat dedi: Bizim zamanımızda yarım saat çalışsak en azından geçerdik yeni sistem çok mu zor? Genişletmek için tıkla... Eskisine göre zor ama çok zor denmez.
erkekavcisii Decipat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 1.317 Çözümler 1 30 Ekim 2023 #19 Snowsat dedi: Bizim zamanımızda yarım saat çalışsak en azından geçerdik yeni sistem çok mu zor? Genişletmek için tıkla... Türkçe 70 zorunlu şık yok testte
Snowsat dedi: Bizim zamanımızda yarım saat çalışsak en azından geçerdik yeni sistem çok mu zor? Genişletmek için tıkla... Türkçe 70 zorunlu şık yok testte
KEPAP06 Decapat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 832 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 𝐌𝐬𝐢 𝐀𝟓𝟐𝟎𝐦 𝐀 𝐏𝐑𝐎 𝐑𝐲𝐳𝐞𝐧 𝟓 𝟓𝟔𝟎𝟎 𝐗𝐅𝐗 𝐑𝐗𝟓𝟖𝟎 𝟖𝐆𝐛 𝐀𝐩𝐚𝐜𝐞𝐫 𝐏𝐚𝐧𝐭𝐡𝐞𝐫 𝟖𝐱𝟐 𝟏𝟔𝐆𝐛 𝟑𝟎𝟎𝟎𝐌𝐡𝐳 𝐑𝐚𝐦 Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2023 #20 erkekavcisii dedi: Türkçe 70 zorunlu şık yok testte Genişletmek için tıkla... Bu konulara 70 yapılır bende 8.sınıfım çok zorlanmıyorum.
erkekavcisii dedi: Türkçe 70 zorunlu şık yok testte Genişletmek için tıkla... Bu konulara 70 yapılır bende 8.sınıfım çok zorlanmıyorum.