Yarın sınavlar başlıyor

Çalışma isteğin yok ama hocamm. :(
Anlamadım bizden ne istediğini. 1 saat çalıştım anladım daha çalışayım mı diyorsun çalış diyoruz çalışasım yok diyosun. Ara sınavlar tırıvıtı zaten LGS için çalış ne çalışıyorsan. Lise önemli değil diyenleri de zekalarını sorgulamaya davet ediyorum.

Anlamadım bizden ne istediğini. 1 saat çalıştım anladım daha çalışayım mı diyorsun çalış diyoruz çalışasım yok diyosun. Ara sınavlar tırıvıtı zaten LGS için çalış ne çalışıyorsan. Lise önemli değil diyenleri de zekalarını sorgulamaya davet ediyorum.
Çalıştıktan sonra isteğim bitiyor.

Çalışma isteğin yok ama hocamm. :(
Çok normal, önümde YKS var ama çalışmak istemiyorum, zorundayım ama az bir şey çalışıp geçiyorum yani o yüzden anlıyorum seni.

Eğer sınıf falan önemsemiyorsan en azından günü kurtaracak şekilde çalış fakat bu hataya 9. sınıfta düşmemelisin, en çok kalınan sınıf diyebilirim. Pandemi olmasaydı muhtemelen ben de sınıf tekrarı yaşamış olacaktım. Liseye geçince dikkatli olman gerekiyor.

Benim hiç çalışasım gelmiyor sanki boşa çalışıyormuşum gibi hiç bir şey olmayacakmış gibi. İş hayatına atılmayı çok isterdim ama bir türlü oturduğum yerden kalkamıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı