Yarış oyunları zevkli mi?

Bu tarz oyunlara yeni başlıyorsan NFS Underground 2'den başlayabilirsin, hemen FH4'e atlama bence. Bazı oyunlar hikayesiz ve sadece serbest gezmekten ibaret oluyor, onlar bana da gereksiz geliyor fakat hikaye olursa sıkılmazsın.
 
Forza vb. oyunlar sıkıcı olmuyor bence multi olduğu için. Tek başına boş boş gezmek sadece bir seçenek ama tek bir seçenek değil. Assetto Corsa gibilerde ise arkadaşlarınla oynarken eğlenceli oluyor.

Doğru, boş boş gezeceksiniz.

Ne tür yarış oyunu oynadın merak ediyorum.
 
Forza vb oyunlar sıkıcı olmuyor bence multi olduğu için. Tek başına boş boş gezmek sadece bir seçenek ama tek bir seçenek değil. Assetto Corsa gibilerde ise arkadaşlarınla oynarken eğlenceli oluyor.

Ne tür yarış oyunu oynadın merak ediyorum.

Oyunun incelemelerine baktım 200 saat oynayanları gördüm sıkıcı değil sanırım.
 
Ara sıra canın sıkıldığında araba yarışı oynamak bence gayet ideal, araba yarışı değil de ben şahsen sıkıldığımda arkaya müzik açıyorum GTA 5'te boş boş araba sürüyorum 1 2 saat.
 
Merhaba. Merak ettiğim şu, mesela Forza Horizon 4 almak istiyorum yarış oyunu olarak fakat genel olarak bütün yarış oyunlarında boş boş geziyoruz diye düşünüyorum ve sizce genel olarak yarış oyunları zevkli mi, oynarken nasıl sıkılmıyorsunuz?

Forza Horizon 4 oyununa ben yarış oyunu demeyi kendimce pek uygun görmüyorum. NFS daha çok yarış oyunu. Forza Horizon 4 arabalar üzerine yapılmış bir oyun ancak arabaya dair hiçbir şeyi doğru düzgün değiştiremiyorsun. En basitinden ben motoru durdurup çalıştırmak istiyorum bu neden yok?
 

Geri
Yukarı