Çözüldü Yarışçı programındaki müziğin adı nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

FurkanXGG

Picopat
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videonun başındaki müziği bulacak bulacak G. O. A. T var mı? [SHAZAM DENENDİ]

Çözüm
TRT tarafından bu yarışma programına özel yapılmış bir müzik. Yarışçı Jenerik müziği yani ismi. Ana yayıncı tarafından şarkı kaldırılmış durumda.
1726216179433.png

Bir kullanıcı YouTube üzerinde paylaşmış:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
TRT tarafından bu yarışma programına özel yapılmış bir müzik. Yarışçı Jenerik müziği yani ismi. Ana yayıncı tarafından şarkı kaldırılmış durumda.
1726216179433.png

Çözüm
Teşekkürler be dostum kaldırılmasa iyiydi ama süper müzik. Allah senden razı olsun. İşte gerçek bir goat kralsın bee.
Kardeş ikisinin sesi farklı açılarda şu başlangıç müziğinin sesi gibi yapabilir misin?

TRT tarafından bu yarışma programına özel yapılmış bir müzik. Yarışçı jenerik müziği yani ismi. Ana yayıncı tarafından şarkı kaldırılmış durumda.
Eki Görüntüle 2309290

İki müziğin ses efektleri farklı

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler be dostum kaldırılmasa iyiydi ama süper müzik. Allah senden razı olsun. İşte gerçek bir GOAT kralsın bee.

kardeş ikisinin sesi farklı açılarda şu başlangıç müziğinin sesi gibi yapabilirmisin

iki müziğin ses efektleri farklı
Değil hocam. Orijinal şekilde aynı müzik.

Fark ettiysen şu benim attığım yarışma videosunun başlangıcındaki müzik böyle kalın ve daha sakin gibi ama bir de o müziğe bak yani senin attığın birz daha ince. Evet ince.

Son düzenleyen: Moderatör:
farkettiysen şu benim attığım yarışma videosunun başlangıcındaki müzik böle kalın ve daha sakin gibi ama bide o müziğe bak yani senin attığın birz daha ince. evet ince.
Şarkının ortasından bir kısım jenerikte kullanılmış olabilir. Şarkılar aynı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı