Yarışma için proje fikri

Kendi bulduğun fikir ile katılman daha mantıklı değil mi? Bulamazsan da yapacak bir şey yok.

Kendi bulduğun fikir ile katılman daha mantıklı değil mi? Bulamazsan da yapacak bir şey yok.
Fikri kendim bulacağım merak etmeyin sadece sorununuzu söyleyin yönelik bir çözüm bulup proje yapayım diye düşünmüştüm, özür dilerim, hala haksız olduğumu düşünmüyorum, yinede sağol

Kimya ile ilgili bir şeyler yapmaya karar verirsen bana danış. Alanım kristalografi, analitik çalışıyorum.

Kimya ile ilgili bir şeyler yapmaya karar verirsen bana danış. Alanım kristalografi, analitik çalışıyorum.
Fazla klasik ama deniz suyunu çevirebilir miyim sizce normal suya? Mümkün mü yoksa beni aşar mı

Fazla klasik ama deniz suyunu çevirebilir miyim sizce normal suya? Mümkün mü yoksa beni aşar mı
Hayır tabii ki de sizi aşmaz, su arıtmak o kadarda zor değil. Suyun tadı için sudaki değerleri bilmen gerek sadece.

Hayır tabii ki de sizi aşmaz, su arıtmak o kadarda zor değil. Suyun tadı için sudaki değerleri bilmen gerek sadece.
Bilmediğim için soruyorum suyu arıtmak için hangi ayrıştırma yöntemleri kullanılabilir?

Bilmediğim için soruyorum suyu arıtmak için hangi ayrıştırma yöntemleri kullanılabilir?
Çok yöntem var, çok.
Mesela doğal olmayan bir yöntem;
Suyun içine 3 damla çamaşır suyu ekle, karıştır. 2-3 saat bekle.
Merak etmeyin zehirli olmaz, ben kendim denedim.

Hidrolik kol üstüne gidebilirsin. Ben öyle yapmıştım. Veya biraz detaylandırıp hidrolik bir el yapabilirsin. Taş kağıt makas oyunu oynaya bilen falan.

Doğru, Hidrolik kol çok kaliteli bir proje, biraz şırınga ve ağda çubuğu ile rahat rahat yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…