Satılık Yarışmadan kazanılan sıfır kutusunda GALAX GTX 980 Ti HOF 6GB

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşte tam olarak taksit yapamaman ve o get sitelerinin en uygununun %6 gibi komisyon uygulamasıyla hiç açılmamış fiyata denk gelmesi insanların senden almak istememesinin asıl sebebi. Ayrıca ürünün faturası, kutusunun hiç açılmamış olması da önemli faktörlerdir. ikinci el olarak satacağın zaman fatura alan adamın kararını senden yana kullanmasında oldukça önemli bir faktör oluyor. Dolayısıyla 2500-2600TL'ye TR garantili SIFIR jelatinli 980 ti Classified kartlar temin edilebiliyorken senin para dahi ödemediğin bir kart için o fiyatı istemen senin dezavantajına.
 
-Yukarıda belirttiğim kredi kartı muhabbeti de bu zaten bu imkanım yok diğeri de size yaramıyor bu yüzden normal satış için ilanı yazdım ve keyfi bir satış olduğunu da söyledim.
-Ürün sıfırdır ve garantisi mevcuttur daha dün elime geçmiştir.
-Şu kutu açılma mantığını o kadar açıkladım yukarıda hala kutu açılmış diyorsunuz.
-2500-2600'e jelatinli o kartı almalarını tavsiye ederim o halde,niye benim kartımla uğraşıyorlar ki o zaman.
-Bir de şu jelatin takıntınız ne arkadaşlar,ben kutunun fotosunu çekerken hiçbir jelatin çıkarmadım, bi sizinkilerde var herhalde jelatin.

-Ve en önemli konuya gelecek olursak para dahi ödemediğin kart ifadesi ne kadar saçma bir ifade olduğunu düşünüyorum?
Bana haybeden düşmedi bu kart, bunun için emek harcadım. Eğer para bile ödemediğim bir kart için insanlar emeksiz bundan alınmaz gibi düşünülüyorsa eğer zaten almasın.

Arkadaşlara şunu sormak istiyorum?Ne düşünüyorsunuz ben para vermedim bu karta evet, paranın emeğin üstünde olduğu şu zamanda benden alınmaz mı bu kart sırf para vermedim diye?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İşte ben de sana diyorum ki belli ki ihtiyacın var ve belli ki satmak istiyorsun her ne kadar keyfine desen de, hal böyleyken bu şekilde satamayacağını söylüyorum sen savunmaya geçiyorsun :) İnsanlar sadece 200tl daha ucuz diye senden almazlar 2600 seviyesinde classy var dememin sebebi de o fiyatını ona göre ayarlarsan daha kolay elden çıkarırsın belki sen bunu bilmiyor olabilirsin ama bu karta para verip alacak adam piyasada ne var ne yok biliyor ve ben sattığın ürünü ya da verdiğin emeği küçümsemek adına değil sana yardımcı olmak adına dedim. İstersen 3500tl yaz beni bağlayan bir şey olmaz öyle bakışırsınız kartla birbirinize.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı