Yarışmadan kazanılan Xbox nasıl iade edilir?

Yakınına girmedikçe duymak imkansızsa size ne zararı var? Zaten televizyonun yanında duracak siz de büyük ihtimal ses sistemiyle veya kablosuz kulaklıkla oynayacaksınız. Boş yere aksiyona gerek yok. Oynayın gitsin. Coil whine muhabbeti çok abartılıyor.
Yakınına girmedikçe duymak imkansızsa size ne zararı var? Zaten televizyonun yanında duracak siz de büyük ihtimal ses sistemiyle veya kablosuz kulaklıkla oynayacaksınız. Boş yere aksiyona gerek yok. Oynayın gitsin. Coil whine muhabbeti çok abartılıyor.
Başlık sanırım hatalı, ben kulaklık sesini fulledim anca o şekilde duydum.
Kanka benim Xbox One X de de böyle sıkıntı yok kullanmaya devam.
Rahatsız etmiyorsa gerek yok bana göre, diyorsanız ki beni rahatsız ediyor garantiye verin bir baksınlar temiz çözüm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam en son videoya çektim.ses tamamen bu.coil whine +sanki fan böyle sallanıyormuş gibi.

Yarışmadan mı geldi şimdi bu cihaz? Yoksa kendiniz mi aldınız?
Hocam ikinci rl bir sitese ilanı gördüm.adam bilyoner yarışmasından kazanmış.sıfır,kutulu.bende ondan satın aldım .
Hocam sorun teşkil etmez alın kullanın zararı yok dibine girmeyince duyulmaz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ses tamamen bu.

Hocam ikinci rl bir sitese ilanı gördüm.adam bilyoner yarışmasından kazanmış.sıfır,kutulu.bende ondan satın aldım .

Tamamdır, anladım. Ben Q10 kulaklığım ile ses duyamadım bile. Bence hiç aksiyona deyecek bir sorun değil.

Anladığım kadarıyla çekilişten kazanılan bir konsolu satın almışsınız. Garanti fatura gibi belgeler elinizde ise garanti kapsamında sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı