Yaş geçtikçe hiçbir şeyin tat vermemesi

Hocam yaklaşık 5. seneye gireceğiz. Birbirimizin en kötü, en iyi hallerinde hep beraberdik. Haliyle birbirimizi avucumuzun içi gibi tanıyoruz artık. Eğer birlikte yeteri kadardan bile fazla zaman geçirdiyseniz aynı evde kalmak çok gerekli bir şey değil bence. Tabi ben daha çok gencim büyüklerimiz daha iyi bilir.

Geçmişin güzelliğine takılıp kalırsan, yeninin şartlarına uyum sağlayamazsın ve mutlu olamazsın.

Bulunduğunuz ortamı değiştirin. Çevrenizdekiler mal olabiliyor ve bunu o kadar normalleştiriyorlar ki siz kendinizin anormal olduğunu düşünüyorsunuz. Aynısını ben de yaşadım.

İnsan sıkılır bazen. Belki hayatınızda bazı yeniliklere ihtiyacınız var. Ben de bir süre önce böyle düşünüyordum. Şimdi ise COVID-19 tarihe karışınca gitar kursuna yazılmayı planlıyorum.
Arkadaş konusuna gelince, vefasız insanlar sizi aramıyor diye üzülmenize gerek yok bence. Sen yine de arkadaş ortamını değiştir. Sosyal olmak güzeldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…