Yaş geçtikçe hiçbir şeyin tat vermemesi

Hocam fırsatı bulmuşken soralım. Evleneceğiniz kız ile ayrı evde bir süre yaşanmalı olduğunu düşünüyorum. Hiç bir insan dışarda ki haliyle aynı değildir evde. Ondan sonra imzalanan bir kağıt parçası zaten. Tabi buna aileler ne der orası muamma. Fikriniz nedir?
Hocam yaklaşık 5. seneye gireceğiz. Birbirimizin en kötü, en iyi hallerinde hep beraberdik. Haliyle birbirimizi avucumuzun içi gibi tanıyoruz artık. Eğer birlikte yeteri kadardan bile fazla zaman geçirdiyseniz aynı evde kalmak çok gerekli bir şey değil bence. Tabi ben daha çok gencim büyüklerimiz daha iyi bilir. :)

Yemin ediyorum sanki yalnızlıkla imtihan ediliyorum. Önceden bir yığın arkadaşlar vardı. Gezip tozardık. Yaş 24 oldu. Şu an gezip tozacak birini bile bulamıyorum. Bayram gelir diye önceden sevinirdim. Şimdi sanki normal bir günmüş gibi geliyor. Bir yığın oyun aldım belki oynarım diye. İndirip oynamıyorum bile. Sanki herkes gitmiş bir tek ben kalmışım gibi. Yalnız başıma ölüp gebereceğim. Kız arkadaşlar desen hepsi storyde ortamlarda fotoğraf çekilip atıyor. Herkese güzel bana mı kötü bu hayat. Anlayamadım. Şu an sadece oyunda tanıştığım arkadaşlarla konuşuyorum WhatsApp'ta falan. Realdekiler ne arayıp ne de soruyor. Birine mesaj atıyorum sanki benim işim düşmüş gibi muamele ediyorlar. Kız arkadaşa mesaj atsam asılıyorum sanıyor sohbeti kısa kesiyor. Ben mi anormalim millet mi normal bilmiyorum. Bu önceden vallahi böyle değildi. Her şey bitti mi şimdi 24 olunca?

İnsan sıkılır bazen. Belki hayatınızda bazı yeniliklere ihtiyacınız var. Ben de bir süre önce böyle düşünüyordum. Şimdi ise COVID-19 tarihe karışınca gitar kursuna yazılmayı planlıyorum.
Arkadaş konusuna gelince, vefasız insanlar sizi aramıyor diye üzülmenize gerek yok bence. :) Sen yine de arkadaş ortamını değiştir. Sosyal olmak güzeldir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı