Epic Games Yaş hatası nasıl düzeltilir?

Hocam asıl soru şu oyunu aldıktan sonra yükledik diyelim oyuna girerken de aynı hata ile karşılaşır mıyız çünkü ben God of War alacağım ve paranın boşa gitmesini istemem :)

Hocam asıl soru şu oyunu aldıktan sonra yükledik diyelim oyuna girerken de aynı hata ile karşılaşır mıyız çünkü ben God of War alacağım ve paranın boşa gitmesini istemem :)
Hocam yaş sorunu sadece alırken var. Satın aldıktan sonra kütüphaneden girer oynarsınız orda bişey olmaz. Satın alma sekmesinde çıkıyor sadece bu 18 yaş muhabbeti. Üstte arkadaşlar söylediler zaten ama ben iki bilgiyi birlikte vermiş olmak adına yaş hatası veren oyunları nasıl alacağınızı da söyleyeyim: oyunun adını arama motoruna yazdıktan sonra sonuçlarda oyunun kendisi gözükecektir. Hocam oyuna tıklamıyoruz. Tıklarsak sayfasına girer yaş hatası alırız. Oyunun ismini yazıp enter a basıyoruz benzer isimde bir sürü oyun karşımıza çıkıyor. En başta da istediğimiz oyun tabii ki. Oyunun üstüne gelip istek listesine ekle diyoruz. İstek listesine girip ordan da sepete ekle diyerek sepetten de satın alıyoruz. Hepsi bu kadar. İyi oyunlar. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı