Yaş ilerledikçe oyundan alınan keyif azalıyor mu?

letranger

Kilopat
Katılım
10 Ağustos 2017
Mesajlar
642
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
6 ay önce sağlam sayılabilecek bir bilgisayar topladım ama oyunlardan aldığım eski tadın yarısını bile alamıyorum. Yaşla mı alakalı, eski oyunlar mı daha güzeldi (Generals, Red Alert, Cod2 vs.) yoksa kişisel bir durum mu bilmiyorum. 29+ yaşta olanlarınız aynı durumu yaşıyor mu?

Ve oynarken en keyif aldığınız favori oyunlarınız neler söyler misiniz?
 
6 ay önce sağlam sayılabilecek bir bilgisayar topladım ama oyunlardan aldığım eski tadın yarısını bile alamıyorum. Yaşla mı alakalı, eski oyunlar mı daha güzeldi (generals, Red Alert, CoD2 vs.) Yoksa kişisel bir durum mu bilmiyorum. 29+ yaşta olanlarınız aynı durumu yaşıyor mu?

Ve oynarken en keyif aldığınız favori oyunlarınız neler söyler misiniz?

Yaşla alakası var mı bilmiyorum ama bende bilgisayar toplamadan evvel oyunlardan daha çok zevk alıyordum. Şimdi açsam bile 5 dakika olmadan çıkıyorum.
 
RPG film,kitap arıyordum o derece oyun manyağıydım. Bu sıralar azaldı oyun zevkim. Yaşla alakası yoktur bence.
 
Doğru azalıyor ama yaş tek etken değildir bende eskiden internet kafede oynadığım Age of Empires, Cod2, Metin2 , Max Payne gibi oyunlardan aldığım zevki RDR2, Watch Dogs gibi yeni çıkan oyunlardan alamıyorum şöyle düşünüyorum eskiden sınırlıydı her şey bol değildi sabaha kadar PC atmak mı çok nadirdi şimdi istediğim her gün sabahlıyorum istediğim her oyunu oynuyorum. Bence sorunun asıl kaynağı bu.
 
Bende aynı durumu yaşadım ve sistemi satmaya bile kalkıştım ama tek gereken şey arkadaş ortamı olduğunu anladım.

Ya arkadaş ortamı hala keyifli ama ben single oyunlarda bile deli gibi keyif alırdım. Kendimi oyunun içinde hissederdim. Uçuş simülatörlerine aşırı hevesliydim misal ama imkan yoktu. Şimdi PC var, joystick aldım, MFS 2020 var ama gözüm almıyor o kadar ayrıntıyı öğrenmeyi misal. Yarım saat takılıp kapatıyorum. 1 2 GB'lik oyunlar aylarca oynatırdı kendini, şimdi PC 100+ GB oyun dolu ama ya onlar yavan ya da benden geçmiş oyun işi.
Kötü bilgisayarlarda oyunun tadı daha başka olmalı. Ama yaş ilerledikçe saçlar bile dökülüyor.
Böyle bir durum da olabilir hakikaten.
 

Geri
Yukarı