Yaş nedeni ile banlanan Discord hesabı kurtarılabilir mi?

l4d2 aşığı

Picopat
Daha fazla  
Dün Discord'da seslide konuşuyordum ama benim ses kapalıydı. Yaş kaç yazdım. Karşı taraf sence dedi, 12 dedim. Sanki ben 12 yaşındaymışım gibi şikayet etti sanırım çünkü 30 dk sonra hesabım devre dışı bırakıldı. DC'nin mailinde 13 yaşından küçük olduğunuzu belirttiniz diyordu. Hesabımı geri alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tarz hesap kapatma yöntemleri aşırı çoğaldı ve Discord genelde bu konuyla ilgilenmiyor. Hesabınızı almanız çok çok zor, fakat yine de denemekten zarar gelmez.

Dün Discord'da seslide konuşuyordum ama benim ses kapalıydı. Yaş kaç yazdım. Karşı taraf sence dedi, 12 dedim. Sanki ben 12 yaşındaymışım gibi şikayet etti sanırım çünkü 30 dk sonra hesabım devre dışı bırakıldı. DC'nin mailinde 13 yaşından küçük olduğunuzu belirttiniz diyordu. Hesabımı geri alabilir miyim?

İşiniz zor, kolay gelsin. Ben de hesabımı daha yeni böyle kaybettim. Şansınızı deneyin yine.

Bazıları kimliğinin fotoğrafını atmasına rağmen açılmıyor. Discord yaş konusunda abartılı derecede katı ve takıntılı. Büyük ihtimalle geri alamayacaksınız hesabınızı ama siz yine de şansınızı deneyip desteğe yazın.

Dün Discord da seslide konuşuyordum ama benim ses kapalıydı. Yaş kaç yazdım karşı taraf sence dedi 12 dedim sanki ben 12 yaşındaymışım gibi şikayet etti sanırım çünkü 30 dk sonra hesabım devre dışı bırakıldı ve DC'nin mailinde 13 yaşından küçük olduğunuzu belirttiniz diyordu. Hesabımı geri alabilir miyim?
13 yaşından büyükseniz alırsınız. Direkt olarak 13 yaşında olmak kurtarmıyor.

Benim arkadaşında hesabı gitmiş ama o 13 yaşında 14 olmasına 2-3 ay varmış oda alabilir mi?

Nasıl alacağım?

Benim arkadaşın da hesabı gitmiş ama o 13 yaşında, 14 olmasına 2-3 ay varmış o da alabilir mi?

Burada tam detay mevcut. Orada reşit olmayan suçlama bölümüne bakın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı