Yaşadığımız hayat mı?

Çoğu Sosyal üyesi ülkenin işçiye, çiftçiye ve diğer 'boş beleş' olarak nitelendirdikleri işleri yapanlara lazım olmadığı gözüyle baktığı için suçlu sen oluyorsun çünkü yazılım öğrenmemişsindir ve ülkeye katkın yoktur gözlerinde. Türkiye'de yaşamıyorsun, hayatta kalıyorsun.

Son düzenleme:
Hayatın tek tanımı milyonlarca kelimenin, doğrusuyla yanlışıyla düşüncelerin, sorunlar ve onların iyi ya da kötü sonuçlarından oluşmasıdır. Hayatı tanımlamak o kadar kolay değil ama en basit tanımı bu ve iyi zamanlar kötü zamanları aşmadan gelmez, kötü zamanlar da iyi zamanların değeri bilinmediğinde olmayacağının garantisini vermez. Her şeyden önce aklını kullanıp her zaman çalışmalısın kendi hayatını kendin kontrol etmediğin ve emek vermediğin sürece hayvanlar gibi kısıtlı bir zekayla ihtimallere bağlı yaşarsın ve insan olmanın pek bir anlamı kalmaz.

Ülkedeki durum belli kötü bu durumdan dolayı Azerbaycan'da doktor olmayı düşünüyorum. En azından vergiler daha az ama şuna da şükrediyorum. Sağlık sorunlarım yok zihinsel bir problemim yok ailemin durumu iyi. Yani siz çabalamadıktan sonra aileniz size bakamıyorsa siz haksızsınızdır. Yattığınız yerden ağlamamalıyız çalışıp başaramazsak üzülelim. Ama yattığımız yerden yurt dışı şöyle böyle demeyin.

Biz dünyaya yaşayanları seyretmeye gelmişiz yiğidim

Elinde 2060 sistem var. Yani sende yaşıyorusun. Ama tabii ki yurtdışında 2060'lı sistem fiyatına 3090'lı sistem toplarsın.

Elinde 2060 sistem var. Yani sende yaşıyorusun. Ama tabii ki yurtdışında 2060'lı sistem fiyatına 3090'lı sistem toplarsın.
Emek verip kazandığım parayla, 2060 sistemim var. Aileme, faturalara vb yapacağım harcamaları biraz kısmışım ve lüx sistem sahibi olmuşum. Bu hayatı yaşıyorum evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…