Yaşadığınız en korkunç olay nedir?

Başımı pencere altına vurmuştum yanardağ gibi kan fışkırıyordu.

Ortaokuldayken en yakın arkadaşımın sınıfta bana şemsiye tutma yerini fırlatması ve karpal kemiğime saplanması, bileğime 1-2 cm kadar, izi hala durur.

Kendini asmış birini ilk gören kişiydim. Yaşadığım şoku anlatamam, anlayamazsınız.
Bir de çok yakın bir arkadaşım gözümün önünde kaynar su havuzuna düştü. Çığlık atarak öldü. O anı asla gözümün önünden silemem yıllardır.

Technopat'ta bazı yobaz kimseler ile muhatap olmak zorunda kalmak en korktuğum şey.

Abi millet neler neler yaşamış bakıyorum da. Herkese çok geçmiş olsun.

Sabahleyin uyanırken yanımda aşırı büyük örümcek görmek. Bu olay önceki pazar günü yaşandı. Bu forumda mesajım bile var.

Ayrıca 4-5 yıl önce yeşil bir akrep bacağımın dibinden geçmişti.

Geceleyin su içmek için mutfağa gidiyordum, ışıkları açar açmaz kedimin bana doğru iki ayak üzerinde koştuğunu gördüm; korku filmi gibiydi. Evde evrim geçirmeye başladı her gün insanlığa bir adım daha yaklaşıyor.
Rüyada bana saldıran yaratığın pençe izlerini sabah uyanınca yatağın çevresinde görmek.
Ziyaaa!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…