Yaşadığınız kötü bir kaza var mı?

İlkokulda kafamı o kenarları sivri olan peteğe çarpmıştım. Başım ve ellerim hep kan olmuştu. Annem gelip hemen hastaneye götürdü. Allah a şükür bir sıkıntı çıkmadı pansuman yaptılar sardılar vs oradan çıktık. Kafamı yardığım yerden bidaha saç çıkmadı ve ortaokul bazı gerizekalılar "Aa x adlı kişinin şurasında saç yok" diyip gülerlerdi. (normalde pek belli olmuyor orda saç olmadığı dikkatli bakılınca belli oluyor)

İlkokulda arkadaşım süratle sınıfa doğru koşarken kapıyı kapatmak için hızlıca ittirmiştim tam da arkadaşım giriyormuş kapı kolu ağzına sertçe girmişti ve dişleri sallanmıştı çok üzücüydü.

Çocukken parkta salıncakta sallananların önüne geçmişim, salıncak zinciri sol gözümün kenarına gelmiş. Milim gözüme doğru gelseymiş Allah korusun kör olabilirmişim. Çok şükür şuan gözlerimde sıkıntı yok.

Öncelikle küçükten büyüğe gideceğim.

1- Ben daha ilkokulda küçücük bir çocuk iken bir ayı (kocaman çocuk) benim karın boşluğuma çarptı ve nefes alamadım.

2- Bana nedensizce hep bisiklet çarpıyor. Yolda duruyorum gelip bana çarpıyor artık alıştım.

Şimdi anlatacağım ikisinin önem sırasını tam bulamadım.

3- Biz annem, ben, babam ve kardeşim Erzincan'da havalimanına gidiyor iken yolda tren yolu vardı ve uyarı yoktu (ya da biz görmedik) biz ona yüksek hızla girdik ve araba birkaç metre havalandı kafamı tavana çarptım kemer olmasına rağmen ve aşağı düştük. Allah'tan geri yola düştük yoksa büyük bir kaza olabilirdi. Bunda komik olan şu aynı kazayı bizim hemen arkamızdan gelen dedemler de yaptı.

4- Biz Yozgat'ta bir tanıdığımızın düğününe giderken benim amcam arabayı sürüyordu. Bir anda amcamın gözleri kapanmış yavaş yavaş. Sonra biz yavaş yavaş sol şeride doğru kaydık. Babamın kuzenleri de bizim arabadaydı. Babamın kuzenlerinden birisi amcama '' amca amca'' diye bağırınca amcam ayılmış.

Benim içinde olmadığım kazalar

1- Benim dedelerim yolda ( köy yolu) giderken sürüş hakimiyetini kaybetmişler. Sonra yolun kenarına uçmuşlar. Allah'tan hiç kimse ölmemiş.

2- Bunda yine dedem var. Dedem ve babaannem fırından ekmek almak için durduklarında bir kamyon onları görmeyip dedemin yanında duran bizim arabanın ön tamponunu almış götürmüş. En azından kimseye bir şey ölmedi.

Ne çok ölümden dönmüşüz be. Hem bizim aile hem Technopat.

Şans eseri yaşıyorsun kardeşim .

Bir kere de ben küçük iken uzun bir kaydırağın tepesine tersten çıkmaya çalıştım ( çocuk aklı). Sonra en tepelerinden düştüm ve kolum iki yerinden kırıldı. Şimdi de hep artık en küçük şey de bile çatlıyor. Böyle böyle en az 12 kere alçıya aldılar sol kolumu.
Şans eseri yaşıyorsun kardeşim .
Ya ölüysem?

2-3 yaşlarında dedemin bahçesinde uzak akrabam ile oyun oynuyormuşum. Bahçenin kapısını açan uzak akrabam, ben hemen onun arkasından gelmeme rağmen kapıyı hızlıca kapatmış ve kapının sivri tarafı kaşımın biraz altına girmiş. Dikiş de atılmış fakat ne kadar atılmış orasını bilmiyorum. O günden beridir o iz ile hayatımı geçiriyorum

Benim değil ama kuzenimin başına gelmişti. Bindiği servis kaza yapıp takla atmış ve içindeki 1 arkadaşı vefat etmiş.

Şunu yazmayı unutmuşum. Ben küçükken sokakta oyun oynarken yeni bir kasis yapılıyordu (kasis düzeltiliyordu daha doğrusu). Benim 2 arkadaşım oraya düştü ikisinin de kılına zarar gelmedi. Sonra arkadaşım bana kaç kaç dedim ben de 5-2 yeniyoruz dedim. O da ne dedi. Ben de tam ona yenildiğinizin yeni mi farkına vardın dediğim anda düştüm. Ardından oradaki 2 cam bacağımı çok fena kesti. İlk bana bir şey oldu mu diye sordular ben yok dedim. Sonra bayağı bir kanamaya başladı bacağım tamamen kan içinde kaldı. Sonra annem kolonya döktü. O acıyı herkes biliyordur herhalde anlatmama gerek yok. Sonra resmen yürüyemiyordum, annem orayı sardı ve kanaması durdu. Her akşam yeniledik benim isteğim üzerine. Sonra eczane ilaç verdi. O ay pek düzgün yürüyemedim ama sonra geçti. Şimdi hala iki çizgi olarak izi var benim sağ bacağımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…