Amcam küçükken köyde saçma sapan yerlere işiyormuş. Sonra bir gün bahçede oyun oynuyormuş. O sırada "geldiler" diye bağırıp eve kaçmış. Kimse ilk başta anlam verememiş tabii ki. Siyah varlıkları gördüğünü iddia edince rahmetli ebemiz amcamı yıkayıp dua falan etmiş. Sonra bir daha saçma yerlere işememiş. Bu hikaye gerçek bu arada.
Amcam küçükken köyde saçma sapan yerlere işiyormuş. Sonra bir gün bahçede oyun oynuyormuş. O sırada "geldiler" diye bağırıp eve kaçmış. Kimse ilk başta anlam verememiş tabii ki. Siyah varlıkları gördüğünü iddia edince rahmetli ebemiz amcamı yıkayıp dua falan etmiş. Sonra bir daha saçma yerlere işememiş. Bu hikaye gerçek bu arada.
Benden geçti diyebilirim. Ama düşününce mantıksal açıklamasını verebiliyorum çoğunun. O yüzden düşüncem sen karışmadığın müddetçe onlarda sana karışmaz.
Bir keresinde gece yatınca bir çığlık duyup uyandım. Odam 30 yıl girilmemiş camları kırılmış ve perdeleri yırtılmış bir şekildeydi ve camdan aşırı rüzgar geliyordu. Çok uykum var gibiydi ve arkamdan adım sesleri duydum ve gözlerimi kapadığımda uyanmıştım. Çok ürkütücüydü. *Gece uyanmıştım tekrar.
Forza Horizon 4'te 10 Milyon CR eden modelini hatırlamadığım bir Lotus'u müzayede evine koyuyordum, tam müzayedeyi başlat tuşuna basacaktım ki oyun çöktü. Dış mihraklar!
2 yıl boyunca karşı binada sarımsı 3 varlık (kırmızı gözlü) geceleri durdu. Yansımadır dedim yansıyacak bir ışıkda yoktu orada. Felek nas okudum yattım. Ağzı hala aynı yerde.