Yaşadığınız korkunç paranormal olaylar

Amcam küçükken köyde saçma sapan yerlere işiyormuş. Sonra bir gün bahçede oyun oynuyormuş. O sırada "geldiler" diye bağırıp eve kaçmış. Kimse ilk başta anlam verememiş tabii ki. Siyah varlıkları gördüğünü iddia edince rahmetli ebemiz amcamı yıkayıp dua falan etmiş. Sonra bir daha saçma yerlere işememiş. Bu hikaye gerçek bu arada.

Amcam küçükken köyde saçma sapan yerlere işiyormuş. Sonra bir gün bahçede oyun oynuyormuş. O sırada "geldiler" diye bağırıp eve kaçmış. Kimse ilk başta anlam verememiş tabii ki. Siyah varlıkları gördüğünü iddia edince rahmetli ebemiz amcamı yıkayıp dua falan etmiş. Sonra bir daha saçma yerlere işememiş. Bu hikaye gerçek bu arada.
İyi çarpılmamış.

Bir keresinde gece yatınca bir çığlık duyup uyandım. Odam 30 yıl girilmemiş camları kırılmış ve perdeleri yırtılmış bir şekildeydi ve camdan aşırı rüzgar geliyordu. Çok uykum var gibiydi ve arkamdan adım sesleri duydum ve gözlerimi kapadığımda uyanmıştım. Çok ürkütücüydü. *Gece uyanmıştım tekrar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı