Yaşadığınız paranormal olay var mı?

Ronnietory

Hectopat
Makaleler
1
Bu aralar korkuyla ilgili (cinler, silüetler, halüsinasyonlar, gerçekleşen rüyalar) şeylere çok takıldım. Ve bu olayların hep gerçek mi olduğunu ve anlatılanların ne kadarının abartılmadığını merak etmişimdir. O yüzden size ufakta olsa yaşadığınız paranormal bir olayı anlatmanızı istiyorum.

Son düzenleme:
Yılın 2013 olması lazım. Tam ceketimin fermuarını çekerken bir an da gözlerim karardı ve elimi hemen fermuardan çektim. kendime geldiğimde fermuarım sonuna kadar çekilmişti.

Hocam rüyada mıydım hatırlamıyorum fakat. Bir gece işte koridorda yürüyorum önümden hızlıca bir şey geçti ve mutfağımıza girdi. Ardından bağırışlar çağırışlar geldi. Gittim baktım. Hiçbir şey yok. Dediğim gibi rüyada olabilir. Gerçekte olabilir.

Küçükken 6 7 yaşlarında gece 2.30 - 3'de kalkıp evde geziyordum. Sonra geri yatıyordum. Bir hocaya gittik okutmaya ondan sonra düzeldi.
Uyurgezerlik de olabilir. Bende küçükken bir kere kalkıp perdeyi çekiştirmişim, bir daha yaşamadım.

Benim bir tane daha var. O gün yenilmezler 2 izlemiştim. Neyse kızıl cadı hani büyüsü ile tren durduruyordu ya. Rüyamda da ben bir tırı durduruyordum öyle ve içindeki adam kurtarıyordum. Tam o sırada uyandım ayaktayım ve el hareketlerim adamı kurtarırken ki poziyonda idi. Ben kafayı sıyırdım deyip tekrar uyudum aynısı oldu.

Yataktaydım uyumaya çalışıyordum herkes uyumasına rağmen ayak sesleri vardı ve çok yakındaydı rüyamı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…