Yaşadığınız paranormal olay var mı?

Çocukken bizden büyükler anlatırdı abuk subuk hikayeler, kafamda yer ettiği için uykusuz çok kaldım. Karabasan dedikleri uyku felci durumunu da sadece 1 kere yaşadım. Onda da gözlerimi açmak istemedim :D Şimdi saçma sapan bişi görürüm bir ömür gözümün önünden gitmez gerek yok diye. Bir süre sonra tekrar daldım uykuya zaten. Daha sonra da hiç olmadı.
Aklınızda yer ettikleri müddetçe aklınızın size oynadığı ufak oyunlar olduklarını düşünüyorum bu tür durumların. Ben aksini düşünmedikçe var olmadıklarına kendimi inandırdığımdan beri hayatıma herhangi bir etkileri de kalmadı.

Son düzenleme:
Geçen gece sanırsam biri bana baktığı için aniden uyandım, karşımda yavaş yavaş gölgeleşerek kayboldu. Mavi ve gri teni andıran, saçı rastalı gibi olan iri yarı bir kadın. Bütün bedenini ayrıntısına kadar net süzdüm ki buna gölge demek akıl tutulması.

Google'da benzerini bulmaya çalıştım, aynı şu arkadaşı andırıyor. Ama saçını rastlayışmış gibi düşünün.

Saçı da şu şekilde mavi veya grimsiydi, tam hatırlamıyorum. Geceydi fakat cadde karşısında olduğumuz için az çok aydınlık vardı.

Daha geniş çaplı bir arama yaptım ve bu karşıma çıktı. Kesinlikle bu arkadaşın rasta saçlısını gördüm. Oyun karekteri falan ama birileri altan altan bildiği için işlemiştir. Daha önce böyle bir oyun ne gördüm ne de oynadım.

Benim bazı bildiğim hususlar var, onlardan sonra hep böyle olaylar yaşadım. Akıl işte, akıllıyı görünce inceliyorlar.

Gördüğüm arkadaşın tam resmini de buldum.

Son düzenleme:
Benim bazı bildiğim hususlar var, onlardan sonra hep böyle olaylar yaşadım. Akıl işte, akıllıyı görünce inceliyorlar.
Seninle uğraştıklarını düşünebileceğin kadar ne biliyorsun? Eğer uzaylı olduğunu düşünüyorsan seni neden uyurken gözlemlesin? Elinde imkan varsa karşına gelir seni tehdit eder ya da hiçbir şey demeden kendi gezegenine götürebilir. Yani eğer sen senin için önemli çok gizli bir bilgiyi bilen birisine ne yapardın, onun karşısında dikilir miydin?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı