Yaşadığınız paranormal olay var mı?

Yoksa neden yazma gereği duyuyorsunuz? Bu konular bilgilendirme ve eğlence amaçlı açılıyor ve bu soruların sadece ilgili insanların cevaplaması için sorulduğunu anlamamak çok zor bir şey değil bence.

Özgür bir akıl, çoğu dayatmadan kurtulmuş bir şekilde. Açık bir bilinç ve düşünce tarzı. Konunun benle bile alakası yok, ortalıkta dolanıyorlar zaten. Uzaylı da değiller, bizim bir üst adaptasyon bedenler. Bizim gibiler.

Şu epifiz bezi ile ilgili konu mu? Epifiz bezi açık olunca daha güçlü ve zeki oluyormuşsun gibi şeyler duymuştum ve saçma gelmişti.

12 yaşlarındayken ergenliğin ilk zamanları geceleri hızlı takılıyorum tabi, neyse yine bir gece 00:00-01:00 arası iş başındayım, yatağın hemen yanında da evin kendisine ait büyük eski bir dolap var, tam iş üzerindeyken dolaptan yüksek sesle pat diye bir ses geldi kapak hafif açıldı korkudan gözüm kararmıştı elim ayağım dolanmıştı, abdest olmayınca odayı cin bastı sanmıştım hiç unutmam.

Ateist olmadan önce geceleri veya yalnızken korkuyordum saçma salak şeyler görüyordum fakat Ateist olduktan sonra böyle şeylerin bilinç altımın bir oyunu olduğunu öğrendim.

Ben salonda oturup televizyon izlerken bir anda tuvaletin önünden bir yaratik benzeri bir şey geçti sonra korktum ve biraz hava almak için balkona çıktım balkondan dışarıya bakarken lamba direğinin altı karanlıktı ve hemen altında o yaratığın aynısının direge yaşlanmış bir vaziyette bana baktığını gördüm zaten korktum ve direk yattım ertesi gün ve bu zamana kadar o yaratığa dair hiç bir şey görmedim hayal de görmüş olabilirim rüya da ama gördüğüme eminim.

Diğer isimlerini bilmiyorum halk arasında da karabasan diyorlar. Normal gerçekleşti, bir defa oldu sadece.
Hasta değilsin o zaman. Bende bir ara çok sık gerçekleşiyordu. En kötü tarafı da haraket edemiyorsun.

Ben bir akşam 7 8 gibi evde tek başıma takılıyordum sonra müzik sesi gibi birşey duymaya başladım odadan çıktım oturma odasına girince müzik sesi artmaya başladı odada yürümeye başladığımda azalıyordu oturma odasından çıkınca ses gidiyordu sonra tekrar oturma odasına girdi merdivenlere doğru yürüyünce ses artmaya başladı bende teli alıp feneri açıp gittim yukarı yukardaki ışığı açmak için merdivenlerden çıkmak gerekiyordu bende korktuğum için merdivenden çıkarken ışığı açık çıktım dedemin odasından geliyordu sonra cam açık olduğu için ordan geliyor sandım rahatlayıp aşağı indim sonra ses kesildi bende bilgisayara bakıyordum kulaklık takılı 5dk takıldıktan sonra ses daha arttı ben bu sefer camdan geldiğini zannedip telefonsuz çıktım yukardaki ışığı açtım dedemin odasına girdim hala ses geliyordu değişik bir müzik vardı camı kapatıyım dedim camı kapattığımda ses kesildi sonra aşağı inerken yine ses gelmeye başladı yukarıda başka cam açıksa ordan geliyordur dedim tekrar çıktım başka cam açık değildi sonra aşağı inip odama kitledim. sonra birdaha olmadı.(bu arada bu ses camdan geliyordu gerisini heyecan katsın diye yazdım.)

Pek paranormal sayılmaz ama Nokia 5800 telefonum vardı eskiden, telefon gecenin bir yarısı çalmaya başladı kapatamıyorum, arayan kişinin ismi yok kendi kendine belli süre sonra kapanması lazım kapanmıyor, Bataryayı söktüm 5 saniye kadar çalmaya devam etti normalde batarya sökünce kapanması gerekiyordu telefonun sonrasında kapandı bir daha da telefon açılmadı ertesi gün yeni telefon aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…