Yasaklanan WhatsApp hesapları siber suçlara girer mi?

Carlos Vinicius

Centipat
Daha fazla  
Şimdi bir tane WhatsApp hesabı vardı ama şöyle bir uyarı çıktı. WhatsApp hesabınız yasaklandı diye bir yazı çıktı. Sadece WhatsApp değil doğal olarak Facebook ve Instagram'ı da kapattı. Muhtemelen numarası o uygulamalara da kayıtlıydı. WhatsApp, Facebook, Instagram üçü de kardeş sosyal medya uygulamasıdır. Hadi olumsuz bir şeyler yazdık diyelim ceza olarak sadece hesapları önce yasaklayıp sonra da öyle bırakırlar mı yoksa önce hesabı yasaklayıp, yasakladıktan sonra da siber suçlara falan mı gider? Cevap bekliyorum.
Yani alttaki resimdeki gibi bir uyarı geldi.

images.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi bir tane WhatsApp hesabı vardı ama şöyle bir uyarı çıktı. WhatsApp hesabınız yasaklandı diye bir yazı çıktı. Sadece WhatsApp değil doğal olarak Facebook ve Instagram'ı da kapattı. Muhtemelen numarası o uygulamalara da kayıtlıydı. WhatsApp, Facebook, Instagram üçü de kardeş sosyal medya uygulamasıdır. Hadi olumsuz bir şeyler yazdık diyelim ceza olarak sadece hesapları önce yasaklayıp sonra da öyle bırakırlar mı yoksa önce hesabı yasaklayıp, yasakladıktan sonra da siber suçlara falan mı gider? Cevap bekliyorum.
Yani alttaki resimdeki gibi bir uyarı geldi.

Eki Görüntüle 2327540

Gitme ihtimali var hocam. Siz WhatsApp'a destek talebi yollayın bakalım açacak mı?

Yani benim bu konuyu açmanın nedeni şimdi ben yine Technopat'ta okudum. Birisi 2022'de Instagram'da DM'de bir ayıp gönderi paylaşmış. Sonra da hemen hesabı kapandı. Ancak 2023'te siber onu çağırdı. Ben de bu konudan şüphelendim. O yüzden açtım bu konuyu. Kapanmasının nedenini tam olarak bilmiyorum ama bir şekilde konuşacağım.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı