Steam yasaklanır mı?

Sebep yok, yasaklayamamalılar. Oyunda kan, şiddet var diyeceklerse önce TV dizilerini denetlesinler. VPN diye bir çözüm var. Oyun oynamaya da engel olamazlar herhalde?
Benim endişem kumar sistemi değil çünkü iddia edilen tezler kuvvetli değil tek sorun steam inceleniyor oluşu çünkü platformun derinlerine inmeden bile çok rahat görecekleri müsstehcenlik apaçık ortada steam yaş sınırı koymuş önlem almış diye bakılmaz

Pek sanmam. Çünkü Steam'deki yaş sınırlaması olan oyunları görebilmeniz için yaşınızı girmeniz gerekiyor.
Başka da yasaklanma sebebi yok zaten. Ama ne olacağı belli olmaz...

Yasaklamasınlar Max kısıtlasınlar daha iyi pek beklemem.

Benim endişem kumar sistemi değil çünkü iddia edilen tezler kuvvetli değil tek sorun steam inceleniyor oluşu çünkü platformun derinlerine inmeden bile çok rahat görecekleri müsstehcenlik apaçık ortada steam yaş sınırı koymuş önlem almış diye bakılmaz
Bende bunu dedim işte. +18 içerik var ama bi' TV dizilerine baksalar. Steam'da sen kendin açıyorsun ve sana yaşını soruyor. Çocuğun birisi kumandada P+ tuşuna basmayla iki şahsın kötü görüntülerini görebilir. Tabi burada her şey mümkün.

Sanmam. Ki zaten GoodbyeDPI var.

Bende bunu dedim işte. +18 içerik var ama bi' TV dizilerine baksalar. Steam'da sen kendin açıyorsun ve sana yaşını soruyor. Çocuğun birisi kumandada p+ tuşuna basmayla iki şahsın kötü görüntülerini görebilir. Tabii burada her şey mümkün.

CS 2 oynuyorum ama para ödemiyorum pek de girmem ama Steam olamaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı