Yasaksız siteye VPN'siz girmek

Yer
istanbul
Merhaba bir site var Türkiye'de yasaklı değil ve ben Türkiye VPN'i olmadan giremiyorum. Yani kendi ağım buna izin vermiyor yardımcı olur musunuz? İllaki Türkiye'den VPN açmam gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bir site var Türkiye'de yasaklı değil ve ben Türkiye VPN'i olmadan giremiyorum. Yani kendi ağım buna izin vermiyor yardımcı olur musunuz? İllaki Türkiye'den VPN açmam gerekiyor.

Bende de aynı sorun vardı Turkcell internet kullanıyorum güvenli mod gibi bir ayar otomatik açık gelmişti birkaç siteyi açamıyordum internet sağlayıcımla konuştum o ayarı kapattılar ve sorun düzeldi.

Eğer Türk Telekom gibi bir ISS firmasında değilseniz ve ISS firmanız sitelerin iplerini bloklamıyorsa CloudFlare DNS (1.1.1.1 / 1.0.0.1) adreslerini modem arayüzünde kaydederseniz artık herhangi bir yasaklamaya takılmayacaksınız. Ama dediğim gibi ISS firmanızın IP bloklamamış olması gerekiyor sadece DNS üzerinden engellemiş olması gerekiyor. TurkNet ve Netspeed üzerinde yaptığım testlerde sorunsuzca engeli aşabiliyordum fakat Türk Telekom'a geçince işe yaramadı.

Eğer Türk Telekom gibi bir ISS firmasında değilseniz ve ISS firmanız sitelerin iplerini bloklamıyorsa Cloudflare DNS (1.1.1.1 / 1.0.0.1) adreslerini modem arayüzünde kaydederseniz artık herhangi bir yasaklamaya takılmayacaksınız. Ama dediğim gibi ISS firmanızın IP bloklamamış olması gerekiyor sadece DNS üzerinden engellemiş olması gerekiyor. TurkNet ve Netspeed üzerinde yaptığım testlerde sorunsuzca engeli aşabiliyordum fakat Türk Telekom'a geçince işe yaramadı.

Maalesef Türk telekomdayım ve modemin arayüzü çok kötü hiçbir ayar yok olanlarada ayar çekemiyosunuz sadece aç kapa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı