Yaşamak için tutunduğunuz dal ne?

Kardeşim ne hastalığın var? Bence intihar etmemelisin. Yaşamak iyi bir şey.
Kalp ritim bozukluğu ama ileri seviyede, psikolojik sorunlar bunlara bi nebze alıştım fakat Obsesif bozukluklar öldürüyor her saniye veyahut her rüyamda birilerinin taciz edilip öldürüldüğünü görmek hoş değildi.
Umarım burdaki insanlar sırf ilgi çekmek için yaptığımı düşünmemiştir düşünen varsa diye bir daha yorum yapmayacağım iyi günler.
Her konu dışı olayda yaşadıklarımı anlatarak kimi zaman iyi gelmişimdir kimi zaman saçmalamışımdır

Forum olarak yapabileceğimiz bir şey var mı?

Kusura bakma ama senin babanın arkadaşlarını Discord'dan alıkoyduğunda duyduğun acı benim O'nu her düşündüğümde göğüsüme giren o acıdan çok daha hafiftir diye düşünüyorum. Bence biraz hava atmaya gelmişsin gibi geldi. Bir gün kaybedersen ne demek istediğimi anlarsın.

Olabilir, herkesin görüşüne saygım vardır ancak bende ablamı kaybettim ve hani bunu yapanlar ceza bile almadı 3 aydı sanırım. Herkes farklı şeylere tutunuyor kaybettiğinde aynı hissi alır kimilerine göre o dal saçma kimilerine göre ise delice gelir.

Başın sağ olsun kardeşim.

Sadece sevdiğim kadın. Aileye gelecek olursak, çok erken yaşta ailenin ne demek olduğunu bana öğreten hayat.

25 yıl çeyrek asır eder.
Sevilme dik, kimsenin sevmesini de beklemedik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…