Yaşanmayan bir döneme özlem duymak

pagan supremacy

Hectopat
Evet millet, sorunum bu aslında. Sorun gibi de değil pek yaşamadığım yıllara ait (1970, 1980 yılları gibi) içimde büyük bir özlem var. Acaba bu büyüyünce geçecek bir şey mi yoksa daha da artar mı? Son olarak bu konuda yalnız mıyım onu merak ettim açıkçası.

Ben de 2000-2005 yıllarını gitmek istiyorum. Çünkü, müziğin kaliteli olduğu yıllardı.
Bu kötü bir şey değil kanka. Takmana bile gerek yok.

Kendinize boş ve müsait bir zaman bulabilirseniz eski veya koleksiyon değeri taşıyan eşyaları satın alıp nostalji odası yapabilirsiniz. Ben de 2005 öncesi için bir oda yapmayı düşünüyorum, inşallah nasip olur.

Ayrıca şu haberi de izleyebilirsiniz, daha iyi anlamanız için.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İfadeler: RPM
Ben o zaman çıkan müzikleri seviyorum. Gerisi boş kanka. Başka yaşanılacak bir yanını göremiyorum .

Yakın zamandaki geçmişe gitmek sıkıcı olsa gerek. Ben canlıların evrimine şahit olmak olmak ve nesli tükenmiş canlıları görmek isterdim.

Ben de geçmişe özlem duyuyorum ama çok geçmişe değil. Şu doların 2₺ olduğu zamanlara dönsem yeter benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…