Yaşanmayan bir döneme özlem duymak

Evrim diye bir şey olmadığı için hayalin asla gerçekleşmeyecek.
Evrim şu anda bile oluyor ve gözlemlenebilir. Özellikle bazı mikroorganizmalardaki mutasyon oranı o kadar yüksek ki evrimi, bir insan neslinden kısa bir süre içerisinde gerçekleşebilir ve gözlemlenebilir. Örneğin HIV virüsünün kökeni bazı primat türlerindeki SIV virüsüdür. Evrimleşerek bugünkü HIV halini almıştır. Mutasyon oranı en yüksek organizmadır.

Ben de hep 1000'li yılları görmek isterdim. Babamları çok şanslı buluyorum. İki tane 1000 yıl geçirmişler. Hem 1000'ler hem de 2000'ler.

Yasamadigin seyi ozleyemezsin. Onun adi ozlem degil, "merak" tir.
Web'te baskin sinifin guzelleme yaptigi donem 90 ve 80 donemi su siralar. O yuzden bundan etkilenmis olabilirsin. Bence cocuklugumuzun ve sorumluluklarimizin olmadigi donemi mutlu hatirliyoruz yalnizca. O donemi de kabus gibi geciren buyuklerimiz vardir ve onlar da muhtemelen "70'ler neydi arkadas ya" diye dusunuyorlardir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı